מדפסת טובה?

• הוסף לסימניות
מישהו?
איזה מדספת לייזר את ממליצין לקנות?

• הוסף לסימניות
ברכישת מדפסת יש לקחת בחשבון בעיקר את נושא עלות הדיו/ טונר אחר כך.
ראשית יש לבחון את נושא איכות המכשיר.
אחרי שיש כמה מכשירים איכותיים (בשביל שיהיה ממה לבחור...), בודקים את עלות ההדפסה, בדיו/ טונר מקורי/ חלופי.
יש היום מדפסות שיש להם טונרים חלופיים במחירי ריצפה.
בחלופי- תואם, יש כמה וכמה בעיות שצריך לקחת בחשבון.
בדיו- אם לא משתמשים הרבה זמן (הרבה פחות זמן מאשר במקורי) הדיו מתייבש.
בטונר- ההדפסה פחות איכותית. תלוי באיזה 'תואם' אבל אין הרבה שיכולים להשתוות למקורי.

אם מדפיסים הרבה- כדאי ללכת על מדפסת לייזר.

אתן דוגמה של מדפסת יחסית איכותית, עם לא הרבה בעיות בדרך כלל.
HP-M127 (מדפסת יחסית ותיקה, והיא המחליפה של הM1212, שמבחינת איכות, לדעתי, היתה עוד יותר טובה).
יש לו כבר יורש היום M130, שאין לי ניסיון איתו.
לכל הדגמים הנ"ל יש דגמים עם קישוריות אינטרנט, יש אלחוטיות ויש חוטיות, כל אחד יבחר מה שטוב לו.
מחיר הדגם הבסיסי אמור להיות בין 600-700 ש"ח.

ועכשיו נגיע לחלק הארי:
טונר תואם לדגם החדש- M130- מחירו 200 ש"ח (מקורי מעל 300).
טונר תואם לדגם הישן M127- מחירו בסביבות ה-40 ש"ח. ותואם סוג מעולה עולה כ-120 ש"ח לאותה כמות דפים!!.

ואידך זיל גמור.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לה אפשרות הדפסה אלחוטית ? או לפחות לחבר ראוטר ואז להתחבר אליה דרך הראוטר?
אני מדבר על דגםM127

• הוסף לסימניות
יש דגמים שיש. יש דגם עם תוספת של NF בסוף שם הדגם, לפי מה שזכור לי זה עם אלחוטי/ Ethernet. אין לי כרגע את הזמן לבדוק, אבל זה בדיקה של דקה בגוגל.

• הוסף לסימניות
יש לה אפשרות הדפסה אלחוטית ? או לפחות לחבר ראוטר ואז להתחבר אליה דרך הראוטר?
אני מדבר על דגםM127
upload_2017-11-2_21-10-46.png

• הוסף לסימניות
אני
ברכישת מדפסת יש לקחת בחשבון בעיקר את נושא עלות הדיו/ טונר אחר כך.
ראשית יש לבחון את נושא איכות המכשיר.
אחרי שיש כמה מכשירים איכותיים (בשביל שיהיה ממה לבחור...), בודקים את עלות ההדפסה, בדיו/ טונר מקורי/ חלופי.
יש היום מדפסות שיש להם טונרים חלופיים במחירי ריצפה.
בחלופי- תואם, יש כמה וכמה בעיות שצריך לקחת בחשבון.
בדיו- אם לא משתמשים הרבה זמן (הרבה פחות זמן מאשר במקורי) הדיו מתייבש.
בטונר- ההדפסה פחות איכותית. תלוי באיזה 'תואם' אבל אין הרבה שיכולים להשתוות למקורי.

אם מדפיסים הרבה- כדאי ללכת על מדפסת לייזר.

אתן דוגמה של מדפסת יחסית איכותית, עם לא הרבה בעיות בדרך כלל.
HP-M127 (מדפסת יחסית ותיקה, והיא המחליפה של הM1212, שמבחינת איכות, לדעתי, היתה עוד יותר טובה).
יש לו כבר יורש היום M130, שאין לי ניסיון איתו.
לכל הדגמים הנ"ל יש דגמים עם קישוריות אינטרנט, יש אלחוטיות ויש חוטיות, כל אחד יבחר מה שטוב לו.
מחיר הדגם הבסיסי אמור להיות בין 600-700 ש"ח.

ועכשיו נגיע לחלק הארי:
טונר תואם לדגם החדש- M130- מחירו 200 ש"ח (מקורי מעל 300).
טונר תואם לדגם הישן M127- מחירו בסביבות ה-40 ש"ח. ותואם סוג מעולה עולה כ-120 ש"ח לאותה כמות דפים!!.

ואידך זיל גמור.
בהצלחה
אני עם M1212NF
תענוג של מדפסת טפו טפו טפו
טונר זול גם אין לה WIFI
אבל רשת כן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה