מדפסת להדפסה על דיסקים

• הוסף לסימניות
הייתי מעוניין לרכוש מדפסת שמדפיסה ישר על דיסקים והייתי מעוניין שיתנו לי המלצות על איזה סוג:eek:

• הוסף לסימניות
יש מדפסת HP C5283 שמדפיסה על דיסקים

• הוסף לסימניות
לי יש של epson
דגם r -270
מעולה ומצוינת, איכות של תמונה.
החיסרון שמדובר ב 6 מחסניות של צבע.
מצד אחד ההדפסה מאד איכותית.
מצד שני העלות של החלפת המחסניות יקרה יחסית למדפסות האחרות של 4 מחסניות..

ואגב - לכל העורכים שלו יש את המדפסת מהדגם הזו.

• הוסף לסימניות
epson
דגם r -270 מצוינת להדפסה על דיסקים.

• הוסף לסימניות
אני ממליץ בחום על
Canon ip 4500 יש לו דיו תואם זול.
אבל יצא גם 4600 חדש יותר.
מדפסת איכותית אטובה.

• הוסף לסימניות
לפני כשנה בררתי את הנושא והגעתי למסקנה שאין מדפסת ביתית (לא רובוט או מגדל צריבה שמחיריהם בשמים) טובה שמדפיסה על דיסקים באיכות גבוהה.
לכן אני משתמשת בשיטה הישנה והטובה - מדבקות, עליהן אני מדפיסה עם מדפסת לייזר צבעונית, כך שהגרפיקה נראית בברור ובאיכות מצויינת.

• הוסף לסימניות
לי יש מדפסת HP D5363 ואני מאד מרוצה ממנה

• הוסף לסימניות
האם מדבקה על הדיסק גורמת להורדת הצבע הכסוף?

"לכן אני משתמשת בשיטה הישנה והטובה - מדבקות,
עליהן אני מדפיסה עם מדפסת לייזר צבעונית"

שמעתי שהדבק שעל המדבקה מוריד/מקלף את הצבע ואז הדיסק לא ניתן לקריאה

אני גם עשיתי/עושה מדבקה על הדיסק, אבל בדיסקים של אירועים הפסקתי.

יש למישהו מידע אמין (ולא פרסומי) בנידון??

• הוסף לסימניות
מה המחירים0 של דיו בתחנונים

• הוסף לסימניות
לאיזה מדפסת???
למדפסת
r-270
6 מחסניות..
בסביבות 200 ש"ח.. לא מקורי.
מקורי.. כמעט פי שניים.

• הוסף לסימניות
ולכמה זמן זה מספיק
וכמה העלות של המדפסת בהתחלה
והאם יש לה תיקונים

• הוסף לסימניות
ולכמה זמן זה מספיק לי זה מספיק לחודשיים/שלוש, יש כאלו לשנתיים... הכל תלוי בסוג ובכמות של ההדפסות.
וכמה העלות של המדפסת בהתחלה אם אני לא טועה בסביבות ה400-500 ש"ח
והאם יש לה תיקונים טפו טפו.. בנתיים לא.. (כבר כמעט שנתיים)

• הוסף לסימניות
מנסיון... עד שהיא נגמרת....
לפי מה שאני הבנתי לכל מדפסת יש איזו כרית שברגע שהיא נספגת, מתמלאת, המדפסת הלכה...

(באמת רציתי לשאול אם הצלחתם לתקן אותה? אני מבינה שלא לפי ההודעה.)

• הוסף לסימניות
יוסלה, אתה נהנה מהדגם 4700?
האם הוא מדפיס על דיסקים מהר?
והאם הדיו לא יורד כשנוגעים בדיסק עם יד יבשה?

אני יש לי את ה4300 של קנון ועולה לי החלפת מחסניות כמעט 500 שח.

• הוסף לסימניות
המדפסת בסדר
מהירות ההדפסה על דיסקים בסדר גמור
אם הדיו יורד זה או בגלל שאתה משתמש בדיו זבל או שאתה מדפיס הרבה צבע ולא נותן לדיו להתיבש
לי זה לא קרה אף פעם
אתה משלם 500 ואני 80..
המדפסת כולל סט דיו מקורי שמגיעה יחד איתה עולה 500.. (בעצם הייתה עולה כי היום כבר אין אותה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;565761:
המדפסת בסדר
מהירות ההדפסה על דיסקים בסדר גמור
אם הדיו יורד זה או בגלל שאתה משתמש בדיו זבל או שאתה מדפיס הרבה צבע ולא נותן לדיו להתיבש
לי זה לא קרה אף פעם
אתה משלם 500 ואני 80..
המדפסת כולל סט דיו מקורי שמגיעה יחד איתה עולה 500.. (בעצם הייתה עולה כי היום כבר אין אותה)

זהו, שאני קניתי עד היום רק דיו מקורי, כי הבנתי שאפשר להשתמש במדפסת הזאת רק בדיו מקורי של קנון.
אצלך זה גם 5 מחסניות?
אתה כנראה משתמש בלא מקורי, האם זה יוצא איכותי, וצבעים אמיתיים?
ומאיזה חברה מומלץ לקנות?
תודה

• הוסף לסימניות
אני לא מכיר את ה4300.
אבל דבר אחד שיהיה ברור, אם אתה חייב דיו מקורי - זרוק את המדפסת לפח כמה שיותר מהר..
ה4700 עובדת מצוין עם חליפי הבעיה שאין אותה כבר בשוק. מה שיש זה את ה4850, ונכון לרגע זה עדיין אין לה דיו חליפי אך הוא אמור לצאת בקרוב(המומחים בסין עובדים על פיצוח הצ'יפ)
לגבי סוג הדיו המומלץ, החברות שכתבתי לעיל עברו אצלי ניסיון ונמצאו כאמינות. אך כל דיו שעובר אצלך במדפסת ללא בעיות יכול להיות טוב, רק להיזהר לא ליפול על זבל ולכן מומלץ לקנות סט אחד או 2 לפני שקונים כמות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosale;565966:
אני לא מכיר את ה4300.
אבל דבר אחד שיהיה ברור, אם אתה חייב דיו מקורי - זרוק את המדפסת לפח כמה שיותר מהר..
ה4700 עובדת מצוין עם חליפי הבעיה שאין אותה כבר בשוק. מה שיש זה את ה4850, ונכון לרגע זה עדיין אין לה דיו חליפי אך הוא אמור לצאת בקרוב(המומחים בסין עובדים על פיצוח הצ'יפ)
לגבי סוג הדיו המומלץ, החברות שכתבתי לעיל עברו אצלי ניסיון ונמצאו כאמינות. אך כל דיו שעובר אצלך במדפסת ללא בעיות יכול להיות טוב, רק להיזהר לא ליפול על זבל ולכן מומלץ לקנות סט אחד או 2 לפני שקונים כמות

תודה על התשובה המהירה,
לפי מה שחיפשתי עכשיו באינטרנט, ראיתי שגם לשלי יש חליפי,
אתה יכול להגיד לי איפה אתה קונה ב-80 ש"ח?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה