כללי מדפסת לייזר

• פותח הנושא med+
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום לחברי פרוג,
יש למישהו המלצות למדפסת לייזר מוצלחת במחיר טוב, אנחנו מעוניינים לרכוש אחת כזו - לייזר צבעוני או שחור לבן, במחיר סביר ואיכות טובה. לא צריך משולבת בדווקא. מיועדת לשימוש משרדי קטן [הגהות ללקוחות וצרכים ביתיים].
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לדעתי: רק HP!
בגלל השירות, ובגלל האיכות!
יש מבחר גדול, ואפשר להתאים לתקציב האפשרי.

• הוסף לסימניות
מה היתרונות של HP?
עד היום היו לי מדפסות רק של HP, ודווקא לא מתחשק לי שלהם. אגב, יש איזה דגם שאתה ממליץ עליו?

• הוסף לסימניות
היו לי של HP' לדעתי היום הם ירדו הן בשו\רות והן באיכות,
יש מדפסת לייזר ש/ל של סמסונג 2010 עלתה לי זול בקשת פרינט ואני מרוצה מאוד!!!!!!!!!!!
מדפיסה המון איכותי ובמחיר זול

• הוסף לסימניות
אני משתמשת עם OKI ומאד מרוצה מהאיכות. המדפסות עצמן לא מאד יקרות, אבל טונרים מקוריים עולים לא מעט.

• הוסף לסימניות
אני משתמשת ב-hp דגם 2015 ומאד מאד מרוצה מהאיכות
קניתי דרך הנט - יש פערים רציניים במחירים שלה שווה לבדוק שם

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת ש/ל אכן את יכולה לקנות של SAMSUNG, XEROX וכו' שהמחירים שלהם יותר זולים וגם איכותיים.
אם חשוב לך צבעוני ושאיכות ההדפסה תיהיה מעולה + זה רק HP.

אם לא חשוב לך איכות ההדפסה את יכולה ללכת על SAMSUNG CLP 300 היא בהחלט מצוינת, ראיתי עבודות שלה הם יוצאות בהחלט נהדר!

מה שהכי חשוב, לפני שאת קונה מדפסת תברי את עלות הטונרים מקורי ותואם ןלכמה דף זה מספיק ולפי זה לחשב את עלות ההדפסה.

בהצלחה...

• הוסף לסימניות
יש לי זירוקס ו HP

יש לי גם זירוקס כבר 9 שנים והוא עובד מצויין בלישום בעיות (הוא מדפיס כ 1000 דף בחודש).

יש לי HP ויש לציין שהוא עושה בעיות החל מסוף השנה הראשונה, אבל יש לציין שהשירות שלהם דרך הטלפון הוא מקצועי, אדיב ומצויין. (אב ל בזירוקס לא צריכים שירות זה פשוט עובד)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם,
יש לי נטייה להעדיף צבעוני בשביל ההדפסות הביתיות, אבל מתוך הנחה שהטונר וגם המדפסת הרבה יותר יקרים בעקבות כך,אני מנסה לברר אצלכם - מי שכבר משמש או יש לו ניסיון בתחום - האם זה משתלם? ואם כן, של איזה חברה הטונרים הכי זולים?

• הוסף לסימניות
תתקשרי לחנות תקחי מחירים לכל טונר שחור וצבעוני תשאלי לכמה דף זה מספיק ותעשי חשבון כמה זה יוצא להדפסה פלוס מינוס...

לי יש ה.ד ואני לא מדפיסה כמויות והדיו נגמר די מהר,
היום המחירים לא בשמיים הייתי ממליצה לך ללכת על לייזר צבע!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה