מדפסת משולבת ש.ל.

• הוסף לסימניות
המכשיר הוא משולב, והוא יכול לשלוח פקסים.
לקבל פקסים ? יש לי פקס2מייל (אפשר לראות בחתימה...)
כשהתחלתי הם לא ביקשו ממני מינימום, אבל נדמה לי שכיום הם כן מבקשים, אין לי מושג כמה.

לחברה קוראים "קומטופ" 03-6700505. יש להם שירות מעולה מהיום להיום בכל בעיה שמתעוררת.

נ.ב. נדמה לי שיש היום חברות יותר זולות, ואדרבה אשמח לשמוע מאחרים שיש להם מדפסות או שמשלמים לפי עמוד מה האפשרויות שיש היום בשוק.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת להמליץ על מדפסת (יש לי נסיון רק עם לייזר צבעוני), אבל אני בהחלט יכולה להמליץ על חנות - בית הפקס - fax4u.co.il - המחירים זולים יחסית, והשירות מעולה. רכשתי אצלם כמה פעמים, והם גם יודעים להמליץ מה טוב ומתאים לצורך של הלקוח.

• הוסף לסימניות
לי יש מדפסת לייזר של XEROX 3116 משהו כמו 7 שנים (אולי יותר), אפס תקלות. אבל לאחרונה נקרע לי שם החלק שמושך את הדפים, ועכשיו אפשר להדפיס רק מהמקום שמכניסים מעטפות או דפים בודדים וכו'.

איזה מדפסות יש היום ברמה הזאת במחיר סביר? אני לא יודעת איפה ומה להתחיל לחפש...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ספירלה;1139216:
ומה עם פקסים?
מה הכמות מינימום לחודש?
תודה!
המינימום שלהם 36,000 דפים לשנה
כך אמרו לי בטלפון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה