דרוש מידע מדפסת +סורק +פקס בעברית ולא יקר. יש?

• הוסף לסימניות
מדפסת שהומלצה לנו והתאימה לתקציב
הבעיה שזה באנגלית
אני מעדיפה בעברית, שיהיה קל לתפעול, אבל בתקציב של עד 500 ש"ח
יש חיה כזאת?
זה בעיקר לשליחת פקסים, מעט צילומים הדפסות וסריקות
(ברמה של שימוש פעם בשבוע ל5 דפים+-)
תודה רבה!
@ctrl-p קונטרול פי

• הוסף לסימניות
מדפסת שהומלצה לנו והתאימה לתקציב
הבעיה שזה באנגלית
אני מעדיפה בעברית, שיהיה קל לתפעול, אבל בתקציב של עד 500 ש"ח
יש חיה כזאת?
זה בעיקר לשליחת פקסים, מעט צילומים הדפסות וסריקות
(ברמה של שימוש פעם בשבוע ל5 דפים+-)
תודה רבה!
@ctrl-p קונטרול פי
500 ש"ח אין בעברית,
לגבי מה שהמליצו לך אני לא מכיר את המכונה הזו, וזה לא אומר כלום כי היא דיי חדשה

• הוסף לסימניות
500 ש"ח אין בעברית,
לגבי מה שהמליצו לך אני לא מכיר את המכונה הזו, וזה לא אומר כלום כי היא דיי חדשה
ואיך זו?

• הוסף לסימניות
ואיך זו?
מעולה מאד מאד.
מי שמוכר אותה ב500 ש"ח מפסיד כסף אז אל תצפו לשירות מהמוכר, המכונה עצמה מעולה ויש לה שירות של HP
הדיו שלה יקר כי אין לו תואם עדיין! אבל לא יקר בהתחשב בכמות דפים שהוא מספייק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה