כללי מדפסת צבעונית ביתית

• פותח הנושא maty
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני חושבת לקנות מדפסת צבעונית טובה להדפסת עבודות בבית, לא במקום הדפוס... אבל לפעמים צריך הדפסה בבית, שתמונה תצא ברורה וחדה - מדפסת צבעונית, איכותית, במחיר ביתי, על מה הייתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
לי יש HP7580 (מקווה שלא טעיתי)
מבחינת רמת הדפסה, זה מעולה!!! ממש כמו דפוס, מצד שני העלויות של הצבע גדולות...

• הוסף לסימניות
יש לך מושג קצת של עלויות - לדף צבע מלא, לרבע דף, עלות מחסנית - (הזרקת דיו, נכון?)
עלות המדפסת, כמות דפים למחסנית, מהירות?
כמה שיותר מושגים...

• הוסף לסימניות
עלויות של דפים מודפסים- אני לא יודעת, מחסניות דיו- המדפסת כוללת 4 מחסניות שכל אחת מהם עולה בין 100 ל120 (לפעמים יש גם מבצעים) פרטים מידי מדויקים אני לא ממש יודעת לפרט... ועלות- אני חושבת שהיום זה ממש זול (בערך 500), אני קניתי לפני כמה שנים , והמחירים יורדים...

• הוסף לסימניות
אני מחזיקה בבית מדפסת לייזר מעולה של XEROX שמכילה 4 טונרים של צבע. כל טונר בערך 190 ש"ח ז"א שצריכים לקנות בערך ב800 ש"ח צבע, אבל כל צבע נגמר בפעם אחרת. השחור לעיתים רחוקות מאד. השאר בהתאם לכמות הצבע בתמונה.

• הוסף לסימניות
אם תרצי להדפיס כמויות קטנות ובינוניות (נאמר 1000 כרטיסי ביקור אצלך בבית וכדו') העלויות בהזרקת דיו יגרמו לך חיש לוותר על הרעיון.
עדיף לבחון קנייה של מדפסת לייזר צבעונית, שם את חוסכת המון בעניין של הטונר מול מיכל דיו.
לי יש ניסיון טוב עם מכונות גדולות של קוניקה מינולטה. אין לי מושג איך הם בקטנות.

• הוסף לסימניות
חשבתי על לייזר, אבל הבנתי שהן ענקיות.
יש לייזר צבעוני וגם לא ענק?

• הוסף לסימניות
הליזר שלי היא ברוחב של בערך 60 ס"מ ובעומק של 60 ס"מ. גובה אולי 70.

• הוסף לסימניות
אני קונה בקרוב

מדפסת הזרקת דיו של אפסון B500 שהיא מהירה כמו לייזר וגם העלויות של הדיו לא גבוהות.
זו מדפסת תעשייתית בעצם ומתאימה לכמויות אבל היא קטנה וקומפקטית אך המחיר לא יקר יחסית לאיכות ולחוזק, - 3200 ש"ח בערך. עלות דף צבע מלא יוצא כ- 80 אגו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה