בקשה מדפסת קנון חיבור WIFI

• הוסף לסימניות
כניראה יש איזשהו בעייה בחיבור של הרשת.

1. תפעילי מחדש את הראוטר. אולי גם את המדפסת.
2. תודאיי שאכן יש אינטרנט בראוטר ושהוא עובד.
3. תקריבי את הראוטר למדפסת ככל שניתן
4 . תוודאי שההבהוב פועל בראוטר.
5. יכול להיות שהרשת שלך מוסתרת. (תנסי להפעיל ויי פיי במכשיר אחר חוץ מהמחשב ולראות אם רואים את הרשת שלך ברשימת הסריקה אם לא רואים אז הווי פיי מוסתר וצריך להפעיל שיהיה גלוי)

אם כל זה לא עוזר. צריך לפנות לתמיכה של קנון

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה קשור לחסימה של נט פרי או שזה לא קשור?
בפעם הקודמת שהתחברתי והדפסתי הייתי ללא חסימה

• הוסף לסימניות
כניראה יש איזשהו בעייה בחיבור של הרשת.

1. תפעילי מחדש את הראוטר. אולי גם את המדפסת.
2. תודאיי שאכן יש אינטרנט בראוטר ושהוא עובד.
3. תקריבי את הראוטר למדפסת ככל שניתן
4 . תוודאי שההבהוב פועל בראוטר.
5. יכול להיות שהרשת שלך מוסתרת. (תנסי להפעיל ויי פיי במכשיר אחר חוץ מהמחשב ולראות אם רואים את הרשת שלך ברשימת הסריקה אם לא רואים אז הווי פיי מוסתר וצריך להפעיל שיהיה גלוי)

אם כל זה לא עוזר. צריך לפנות לתמיכה של קנון
כי עשיתי את כל הדברים והרשת שלי גלויה והראוטר צמוד למדפסת ויש אינטרנט אני גולשת על האינטרנט מעולה ועדיין זה לא מתחבר

• הוסף לסימניות
אני רואה שיש שגיאה כזו ידועה E32 רק לא מצליחה להיכנס לאתר (בגלל החסימה של נטפרי)
מישהו שמע על הבעיה הזו
ויודע איך לטפל בה?

• הוסף לסימניות
האאא יכול מאוד להיות.
שגיאה e32 זה אומר שיש קצר בעניין הרשת האלחוטית...
צריך לשאול מישהו עם חסימה איך הוא פתר את זה. או לפנות לנטפרי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה