מדרגות בבית

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
איזה מדרגות מומלץ להתקין בבית פרטי יציקה מבטון או מתכת ?

• הוסף לסימניות
מתכת גם לא נראה טוב וגם לא מספיק חזק לאורך שנים (אני מתכוון עשרים שלושים שנה).

• הוסף לסימניות
אפשר לעשות מדרגות מפרופילי פלדה ועץ.

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול-
באיזו צורת בנייה המדרגות יוצאות הכי זולות
ועדיין נוחות ונראות סביר (אין צורך בפאר)
ומה סדר הגודל של עלות המדרגות?

• הוסף לסימניות
הנוחות לא נראה לי תלוי במחיר יותר בתכנון
כמה שכל מדרגה יותר נמוכה זה יותר קל לעלות יותר דומה להליכה אבל תופס יותר שטח מהבית.

לגבי צורת בנייה נוחה
אני מתכוונת לעץ/ מתכת/ אבן

חשוב לי שלא יהיה יקר, ייראה סביר
אך שיהיה נוח לטווח ארוך מבחינת תחזוקה/ רעש וכו'

• הוסף לסימניות
איזה חיפוי מומלץ למדרגות ברזל קיימות ומרעישות?
צריך לוודא מהיכן התנודתיות, האם מכל בסיס המדרגות, או רק ממנח כף הרגל.
ובבעיה זו קודם לטפל, אח"כ גם עץ וגם שיש יכולים להועיל.

• הוסף לסימניות
הרעש תלוי גם בסוג הנעליים - נעלי בית - קרוקס שלובשים

• הוסף לסימניות
הקבלן מתקין מדרגות מברזל.
האם עדיף לחפות אותם, ובמה כדאי לחפות?
או שעדיף לבצע מדרגות יצוקות?
מדובר על מדרגות בבית עם ילדים.
תודה.

• הוסף לסימניות
IMG_2882.JPG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה