כללי מדריך ויעוץ בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני חדש בעולם הגרפיקה וחדש בתוכנת פוטושופ אשמח לקבל מדריך לעזרה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
יש באתר של אדובי. הם לאחרונה עשו מהפך בכל מה שנוגע לעברית

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח להבין איך ומה אולי תעזרו לי בהורדה בבקשה

• הוסף לסימניות
הורדת גרסת ניסיון מהאתר של אדובי:
http://www.adobe.com/il_he/creativecloud/catalog/desktop.html?promoid=NQCJRCJ2&mv=other

לאחר 30 יום יש לבצע רכישה.

בעניין מדריכים, יש מאות אלפי סרטונים ביו-טיוב, כאשר שיטוט קצר שם יניב המון תוצאות.
ללימוד יותר פרקטי מומלץ לקחת שיעורים מקצועיים, או להרשם לתוכנית לימודים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש לי חסימה חזקה מאד של נתיב ולכן ביקשתי מי יכול להוריד את הסרטונים וכו'

• הוסף לסימניות
יוטיוב לא יעזור לך יותר מידי....

אני אישית גם לא ידעתי כיצד עובדים בפוטושופ והורדתי סירטונים מיוטיוב ואכן למדתי הרבה אך בפירוש לא ברמה של להיות גרפיקאי, אפילו לא גרפיקאי מתחיל! בשביל זה צריך ללמוד מ-ספר או באתרים עם הדרכה בצורה מסודרת! שלב אחרי שלב

לגבי הסירטונים אין לי בעיה לשלוח לך,
רק תגיד איך...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה