כללי מדריך לעשיית אפקט אדים בפוטושופ

• הוסף לסימניות
http://www.photoshopstar.com/graphics/branding-iron/

בלינק הבא יש מדריך נפלא לעשיית אפקט של אדים בפוטושופ עברת על זה אבל לא הצלחת ב%100 לעשות אדים כמו שמצורף שם.
אז מי שמצליח לעשות את זה כמו שצריך נא להסביר לכולנו איך לעשות את זה

ובכלל יש שם עוד הרבה טיפים יפים מאוד לכל מיני אפקטים בפוטושופ לתועלת החברים

• הוסף לסימניות
הפעם אני אהיה ה"גוי של שבת" של הנתיבים...:):)

קבצים מצורפים

• 83769.doc
    KB 352.5 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נהדר, אבל אוף, מתי יהיו כאלו בעברית??..

• הוסף לסימניות
לא מזמן העלו מברשות עשן לפורום שמאוד מוצלחות בקטע הזה, לעצלנים שביננו.

• הוסף לסימניות
משהו הצליח לעשות את האדים כמו שמובא בלינק?? לי לא יוצא כל כך אמיתי כמו שזה מובא שם

• הוסף לסימניות
יש לי מדריך אדים אדיר מהטופ סיקרעטס, השאלה איך אני יכול להעלות את זה לכאן.
אולי מישהו יביא לכאן לינק של תוכנה שמסריטה את המסך, כמו שעמיר הביא לנו פעם (וזה לא עבד אצלי).

• הוסף לסימניות
ואם אתה מוכן להתפשר על האדים לטובת עשן, אני יכול לשלוח לך קבצים פתוחים בפוטושופ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה