דרוש מידע מדריכה פדגוגית שמדריכה לעשות דברים העוברים על החוק

• הוסף לסימניות
יצא לי היום במסגרת עבודתי לשבת עם מדריכה פדגוגית שאינה מהמגזר שלנו,
במהלך ההדרכה היא אומרת לי את המשפט הבא: אם ילד לא מסכים לאכול פרי, תקחי חתיכה קטנה תכניסי לו לפה לא משנה מה (ז"א בכוח. ה' ישמור) ואז אחרי שיטעם הוא יחליט אם טעים לו או לו, שלא יחליט לפני שטעם. (חשוב לציין שמדובר בילדים מיוחדים שחלקם גם לא יודעים לדבר וממילא להתנגד וכו')
כמובן שיצאתי מזועזעת והמומה והודיתי לה' שאני שנים במקצוע ולא חלילה חדשה שנכנסה אתמול והיתה עלולה לעשות את זה וחלילה לפגוע בילד ולהסתבך קשות עם החוק.
דיווחתי לממונה מעליי (היא הייתה קצת סקפטית יש לציין)
אבל מרגיש לי שצריך יותר
מה לעשות? למי פונים? הבו לי עצות...
תודה.

• הוסף לסימניות
במהלך ההדרכה היא אומרת לי את המשפט הבא: אם ילד לא מסכים לאכול פרי, תקחי חתיכה קטנה תכניסי לו לפה לא משנה מה (ז"א בכוח. ה' ישמור) ואז אחרי שיטעם הוא יחליט אם טעים לו או לו, שלא יחליט לפני שטעם. (חשוב לציין שמדובר בילדים מיוחדים שחלקם גם לא יודעים לדבר וממילא להתנגד וכו')
כמובן שיצאתי מזועזעת והמומה והודיתי לה' שאני שנים במקצוע ולא חלילה חדשה שנכנסה אתמול והיתה עלולה לעשות את זה וחלילה לפגוע בילד ולהסתבך קשות עם החוק.
אבל מרגיש לי שצריך יותר
תודה.
אם אין לך הקלטה הוכחה שאמרה תרדי מהעץ עכשיו אפחד לא יאמין לך. ופעם הבאה תקחי איתך את הנגן ותקליטי...

• הוסף לסימניות
אם אין לך הקלטה הוכחה שאמרה תרדי מהעץ עכשיו אפחד לא יאמין לך. ופעם הבאה תקחי איתך את הנגן ותקליטי...
הייתה איתי מדריכה נוספת שהגיעה באמצע, היא שמעה את המשפט ואחרי זה שדיברתי איתה אמרה שבגלל שהגיעה מאוחר לא הבינה באיזה הקשר הוא, אבל היא שמעה.

• הוסף לסימניות
אבל מרגיש לי שצריך יותר
תודה.
מה לעשות?
להתעלם.
באופן כללי מדריכות פדגוגיות מגיעות לתפקידן בשיטת "בעיטה כלפי מעלה". לא להתרגש ולא ליישם

• הוסף לסימניות
תתייעצי עם קלינאית תקשורת שמתמחה באוכל וארוחות,
- כנראה את עובדת במקום שיש שם מישהי כזאת - הן הכתובת ולא מדריכה פדגוגית, (לא מבינה למה היא בכלל התערבה או שעירבו אותה בלי קלינאית תקשורת.)
בכלל בנושא של אוכל חובה להתייעץ עם קלינאית תקשורת שמבינה באכילה.
(אגב אני לא בטוחה שמה שהיא אמרה זה לעבור על החוק, - תבררי)

• הוסף לסימניות
אבל מרגיש לי שצריך יותר
תודה.
אם את בקטע ממש ויש לך את זה.
תשלחי לה מייל שאת רוצה לסכם מה שגיברתם היום.

לגבי- מה לעשות
תכתבי לה נקודות שונות שהיו במהלך המפגש והיא תפרט. ואם תכתוב מה שאמרה תהיה הוכחה. אבל שוב תבדקי לפני שזה באמת לא בחוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה