מדריכי אפטר אפקטס

• הוסף לסימניות
אולי אתם יודעים על מדריכים ללימוד אפטר אפקטס ממש בסיסי ומעלה,אולי יש למישהו מכם מדריכים, מצאתי כאן בפרוג על פוטושופ ועל אילוסטרטור, אבל על אפטר לא מצאתי, אשמח לדעת על כך!

תודה.

• הוסף לסימניות
הקפצה.......

אולי בכל זאת??????

• הוסף לסימניות
פעם שלישית ...גלידה!

אולי בכל זאת מישהו יוכל לעזור בעניין​​​​:(:(:(

אם לא כאן, אז היכן;)
​​​​​​

• הוסף לסימניות
יש באתר של ערן שטרן כל מיני הדרכות
זה לא מהבסיס אלא על אפקטים.

• הוסף לסימניות
דווקא לערן שטרן יש הדרכות ממש מהבסיס שווה לקנות

• הוסף לסימניות
יש אל הספר של לירן טביב,
הוא ממש מצוין

• הוסף לסימניות
חן חן לעונים, איך מעבירים לכם גלידה?

תגידו אם כבר, אין הדרכות חינמיות או הורדות שמישהו הוריד כפי שהיה כאן על פוטושופ ואחרים?

• הוסף לסימניות
יש את אתר אסקולי וGOOL , יש שם קורסים-מדריכים בתשלום. בשני האתרים זה אותם קורסים, ההבדל הוא בתשלום. באסקולי זה מנוי חודשי לכל תכני האתר, ובגול זה מנוי לקורס ספציפי למשך שמונה חודשים (כך זכור לי). יש שני קורסים של אפטר נדמה לי שאחד מהם של ערן שטרן.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי כל מיני הדרכות שהורדתי פעם ברוב סבלנות מיוטיוב. לא הרבה מידע- טיפים, הכרת משטח העבודה וכד'. אני אשתדל להעלות לדרייב בימים הקרובים ולשתף.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה