דרוש מידע מדריכת בתיה (בהוה או בעבר) ?? מחפשת דחוףףף רעיון לתוכנית בחול המועד!!!

• הוסף לסימניות
אני מדריכה לכיתה ה’ וצריכה לעשות להן תוכנית בא’ דחוה’’מ ואין לי שמץ של רעיון.
אשמח מאוד מאוד לרעיונות.
תודה.

• הוסף לסימניות
אני מדריכה לכיתה ה’ וצריכה לעשות להן תוכנית בא’ דחוה’’מ ואין לי שמץ של רעיון.
אשמח מאוד מאוד לרעיונות.
תודה.
יש קו מדריכות את מחוברת אליו?
וכבר אנסה לעזור לך...

• הוסף לסימניות
לא, אין לי, איך אני יכולה להתחבר? אשמח מאוד שתעזרי לי...

• הוסף לסימניות
איך אפשר להתחבר?

• הוסף לסימניות
אין לי זמן לעבר בין כל ההקלטות, מישהי יכולה לכתב לי כמה רעיונות?
תודההה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג על מה עושים בדרך כלל, בענין תוכנית מבוקשת.
אבל אם את מחפשת רעיון לנושאים, יש הרבה בסוכות:
שלום (סוכת שלום, גורמי מחלוקת, חשיבות השלום, אחדות בין כל גווני העם - גם הערבה).
שמחה (ושמחת בחגך, מה משמח - יכול להיות גם מין שיח קבוצתי, מה גורם לך לשמחה, ומה להיפך. שמחה בקיום המצוות).
בטחון (צל הסוכה, שמירת ה').
הבלי הגשמיות (מגילת קהלת, דירת עראי, הבלי העולם הזה, חשיבות הרוחניות).

• הוסף לסימניות
אולי תקריאי להן סיטואציות עם שלוש אפשרויות תגובה. בלי להגיד להן שאפשרות א'- היא אם היא עצבנית וכועסת, אפשרות ב'- אם היא עצובה- אדישה, אפשרות ג'- אם היא שמחה.
דוגמא לשאלה:
בשיעור אומנות עמלת זמן רב על הכנת הקישוט לסוכה. סוף כל סוף הגיע סוכות והקישוט שלך נתלה אחר כבוד, אך- אבוי! במהלך חל המועד אחיך הקטן רץ בסוכה ובטעות תלש והרס לחלוטין את הקישוט היפה שלך. איך תגיבי?
א'- אוף! למה כל הזמן קורים לי דברים כאלו?! למה הוא לא היה יכול להיזהר?! מה זה לרוץ ככה בסוכה עם קישוטים?!
ב'- נו, מה לעשות? אני קצת מאוכזבת וכנראה לא אחייך בקרוב לסובבים.
ג'- הוא בטוח לא התכוון! וחוץ מזה, הכל לטובה! אנסה לנחם אותו כדי שלא ירגיש כל כך רע עם עצמו. הרי בלאו הכי לשנה הבאה יהיה בעז"ה קישוט חדש.

וכן על זו הדרך.
באמצע יש צלוחית של שוקולד- צ'יפס, וכל אחת לוקחת בכל שאלה לפי מספר התשובה (אם בחרה ג'- לוקחת שלושה, אם א'- אחד וכו'), בסוף סופרים וכל בת מגלה עד כמה היא שמחה/ לא שמחה בדרך כלל. המסר הוא לראות עד כמה השמחה משפיעה עלינו ועל הסובבים אותנו לטובה, ועד כמה גם להפך ח"ו. ולהתחזק בנושא הזה.
מקווה שעזרתי, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
ניתן להתקשר למרכז הדרכה,
לבקש פעילות,
025008540

• הוסף לסימניות
וואי, ממש תודה לכולן על העצות והרעיונות, אני אשב עלהם, וכמובן שאני פתוחה לעוד הצעות...

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שהרבה יכעסו עלי פה,
אבל- קצת לא נוח לי אם זה שמדריכה בבתיה משוטטת פה...
אם זו הייתה המדריכה של בנותי, היה לי ממש איכפת.
(ואל תגידו- מה את עושה פה, אין דינה של אישה לדינה של בחורה וד"ל)

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שהרבה יכעסו עלי פה,
אבל- קצת לא נוח לי אם זה שמדריכה בבתיה משוטטת פה...
אם זו הייתה המדריכה של בנותי, היה לי ממש איכפת.
(ואל תגידו- מה את עושה פה, אין דינה של אישה לדינה של בחורה וד"ל
את צודקת לגמרי! זו גם הדעה שלי!
אני אמא שלה וזה בפיקוח צמוד שלי.
פשוט אין לי דרך אחרת לעזור לה בעיניינים האלה. אני רק מראה לה את התגובות והיא מגיבה וזה חוזר אליי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה