דרוש מידע מדרסים בנווה!!!! לא מה שחשבתם....

• הוסף לסימניות
אז לאחר שנות סבל וייסורים ברגליים. לאחר שעשיתי מדרס ב 1500 שקל שמתברר שהוא לא נכנס ולא מתאים לשום נעל. החלטתי אחרי החגים ללכת למקום מקצועי ברמה הכי גבוהה. מסיור ברחבי הפורומים הסקתי כי מעבדות נווה הכי יקר והכי מקצועי ככל הנראה.
אבל!!!!
חשוב לי לשמוע גם את הצד השני.
האם יש מישהו שיצא מאוכזב.
אם כן, אשמח לתגובה ולהסבר קצר ממה האכזבה.
בכל זאת. 3000 שקל זה כבר סיפור רציני ....

• הוסף לסימניות
רק אוסיף. שהשיטה שלהם למדוד את הרגל בשכיבה כשהיא נחה, ולא כשהיא מפעילה לחץ (שאז לטענתם אנחנו "מקבעים" את הבעיה) נשמעת ממש נכונה. אבל מה הם יודעים שכולם לא יודעים. זה קצת סיכון ללכת למקום שעושה שונה מכולם

• הוסף לסימניות
אני עברתי רופאים, מומחים והכל , היחידים שב"ה בסיעתא דישמיא הצליחו הם נווה.

יש לי את המדרסים כבר 5-6 שנים . מידי פעם אני מכניס לתיקונים ליום אחד.

מאוד ממליץ.

• הוסף לסימניות
ממליצה על נווה מנסיון איתי ועם 2 ילדים
מדהימים

• הוסף לסימניות
היו לי בעבר כאבי גב תחתון, כלום לא עזר עד המדרסים בנווה, כבר 16 שנה (את האחרון קניתי לפני 7 שנים).
יקר להחריד אבל למי שלא עזרים הפתרונות הפשוטים, כדאי.

• הוסף לסימניות
כנ"ל ממליצה בחום. הצילו אותי.
המדרסים שלהם מחזיקים שנים, וגם אם יש צורך עושים שינויים ותיקונים בחינם.
כך ששווה את המחיר.

• הוסף לסימניות
בעלי עשה אצלם (פלטפוס שלא רואים הרבה :)).
ב3 השנים הראשונות היה בסדר.
בהמשך, לא הגענו לביקורת כל שנה.
וכעת כשבצעו את התיקון (חלק היה בתשלום), כבר לא משהו,
טענו שהשתנתה הצורה של הרגל.
לא יודעת מה לומר.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. שאלה למי שעם מדרס בגלל בעיות קשת גבוהה
מה עושים בשביל שהעקב לא תצא תתרומם בזמן ההליכה אלא תשב טוב בפנים. בגלל העובי של המדרס זה פשוט לא מסתדר לי.
האם הפיתרון הוא לעשות מדרס דק?
או יש אולי נעל מיוחדת?
ניסיתי המון דגמים של נעליים אורתופדיות וספורט וזה לא היה טוב באף אחד

• הוסף לסימניות
רק אוסיף. שהשיטה שלהם למדוד את הרגל בשכיבה כשהיא נחה, ולא כשהיא מפעילה לחץ (שאז לטענתם אנחנו "מקבעים" את הבעיה) נשמעת ממש נכונה. אבל מה הם יודעים שכולם לא יודעים. זה קצת סיכון ללכת למקום שעושה שונה מכולם
ממש לא היחידים. ולדעתי כל המכונים ברמה הגבוהה עושים כך
יש לי נסיון עם עוד יצרן מקצועי (ויקרן גם הוא..) שגם עושה כשהרגל באוויר. אם כי במידת גבס ולא סריקה, אבל גם נווה עד לפני כמה שנים עשו במידת גבס

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. שאלה למי שעם מדרס בגלל בעיות קשת גבוהה
מה עושים בשביל שהעקב לא תצא תתרומם בזמן ההליכה אלא תשב טוב בפנים. בגלל העובי של המדרס זה פשוט לא מסתדר לי.
האם הפיתרון הוא לעשות מדרס דק?
או יש אולי נעל מיוחדת?
ניסיתי המון דגמים של נעליים אורתופדיות וספורט וזה לא היה טוב באף אחד
@אום
מה לגבי זה. יכול לעזור ?!

• הוסף לסימניות
אין תיקונים במקום?!
אני גר רחוק. זה קצת מעיק לנסוע פעמיים לתל אביב
תל אביב?
נווה לא מקבל בגבעת שאול בירושלים?

ופעם עשיתי במקום יותר יקר ממנו בניני וולפסון ברחביה, עלה באיזור ה 3000 שקל.
אז הוא לא הכי יקר....

• הוסף לסימניות
תל אביב?
נווה לא מקבל בגבעת שאול בירושלים?

ופעם עשיתי במקום יותר יקר ממנו בניני וולפסון ברחביה, עלה באיזור ה 3000 שקל.
אז הוא לא הכי יקר....
גם בת"א
נווה גם לוקחים 3000....

• הוסף לסימניות
@מאמין בניסים @אבא 1 @tzivi @תלמידים @ממממממ @yudb @אום

אבקש מאוד את עזרתכם אם תוכלו לעדכן את ההמלצות שלכם באשכול החדש, כיון שעבר הרבה זמן מהאשכול הזה.

וכן אבקש מאוד למי שיכול להשוואות בין אייזלר [גם הרגיל וגם של פסח], למדרסים של נווה,
תודה רבה.

הנה האשכול החדש.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה