דרוש מידע מדרסים בשיטת לוסיאן אמסלם

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול להמליץ? יודע פרטים?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אני הייתי מרוצה.
פרטתי יותר בפרטי

• הוסף לסימניות
@yonig20
אשמח גם לשמוע פרטים על שיטת לוסיאן אמסלם

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד!!!
מכל הבחינות, אני ממש מרוצה.

• הוסף לסימניות
את המידע הכללי על המדרס ניתן לראות בקישור הזה.
רק חשוב לציין שבשונה ממדרסים רגילים שיש להם את הצורה של הרגל ואמורים להיות נוחים מהשניה הראשונה, המדרסים האלה באים "לחנך" את כף הרגל ולכן הצורה שלהם לא תואמת לצורת הרגל, מה שמצריך תקופת הסתגלות. ניתן לראות בתמונה המצורפת שיש בליטה במרכז המדרס, במקום שאין שום שקע ברגל....
הרעיון הוא שאחרי שכף הרגל מתרגלת לתנוחה נכונה שמחלקת את המשקל בשווה, העמידה נכונה יותר ומונעת בעיות.
insoles.png

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.

ניסיתם אולי ללכת עם המדרסים בנעליים שטוחות או בעקב?

והאם הייתם צריכים לשנות מידת נעליים כדי שהמדרס יכנס עם הרגל?

• הוסף לסימניות
1800 ש"ח, בקופ"ח כללית יש החזר של 425 ש"ח.
גם אנחנו ממליצים!

• הוסף לסימניות
1. לא היו לי כאבים באופן קבוע, אלא מדי פעם, אז קשה לי לענות מדוייק, אבל התחושה היא שאכן זה עוזר.
2. לוקח לפחות 3 ימים, ואם עושים בקצב שהם מציעים שעה ביום ולאט לאט להעלות, זה לוקח יותר זמן.
3. בין שנה ל3 שנים תלוי בשימוש. הזעת יתר הורסת את המדרס.

• הוסף לסימניות
חתני רכש אצלם - בשעת הקניה הם באים אליך הביתה, אבל אם יש בעיות/תלונות צריך להגיע לאשדוד כפי שתיאר @to, והשירות גרוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה