מה המחיר פחות או יותר?התנסיתי באורטופדיות שונות בבני ברק, ביניהן כאלו שנקראות מקצועיות. סבלתי הרבה ואורטופדיה מוכרת גם הרסה לי את הרגליים עם "דמוי מדרסים" שסיפרו שזה דור חדש של מדרסים. התברר שזו ספידה שניתנת לכיפוף בחימום, וללא שימוש בגבס להתאמה לרגל. מאז כבר שנתיים שאני לא יכולתי לצאת מהבית מכאבים, ויצא לי דורבן חריף שאינו מתרפא בשום צורה. ברוך ה' עשיתי לאחרונה מדרסים אצל אורטופדיה פוזיילוב, ברח' בן דוד בבני ברק ונעמדתי על הרגליים מחדש. הם לא מפרסמים והלקוחות מגיעים מפה לאוזן. השירות-מדהים, הידע המקצועי-מעולה. הם נותנים הרצאות לרופאים ומגיעים אליהם מכל הארץ. עד לפני מספר שנים הם היו עובדים בתל-השומר באורטופדיה "אשד". הטביעת עין שלהם מקצועית וקולעת לבעיה. גם הפתרונות לבעיות קשות - מעניינים ויוצאים מן הקופסא. ממליצה בכל פה. פגשתי רבים שבאים לשם גם מחוץ לעיר וחוזרים אליהם שוב ושוב.
ניתן לקבל אצלם החזר מקופות החולים?ישנם שני סוגים של מדרסים. המדרס הרגיל עולה באזור ה-1200 ש"ח (לא זוכרת בדיוק). הוא מצוין, אבל צריך להגיע מידי פעם לשיפוץ ואיזון מחדש (כמו בכל מדרס).
הסוג השני עולה 2400 ש"ח. האחריות עליו היא ל-3 שנים, אבל כאשר מגיעים אליהם לאחר שלוש שנים והמדרס תקין - הם ממשיכים לתת שירות, גם לאחר 5 שנים. כל זמן שהמדרס תקין - יטפלו בו בחינם. רק במקרה שצריך להחליף את כל הלמעלה (הריפודים) הם לוקחים 200 ש"יח לעלות החומר. בסוג זה הם מבררים איתך מראש מה הרגלי החיים שלך, כמה שעות ביום עומדים, מה המשקל, ולפי זה עושים הערכה איזה עובי של חומר צריך לעשות במדרס, כדי שיחזיק ויתן תמיכה לאורך זמן. במדרס זה אין כמעט צורך להגיע לתיקונים (אולי בתחילה עד שמאזנים). הוא טוב לאנשים שלא אוהבים לבזבז זמן על ביקורים באורטופדיה.
חשוב לדעת, יש שם שני בעלי מקצוע: אב ובן. הבן יוסי הוא המומחה של המדרסים. האב מומחה גדול לתותבות ולנעליים. שניהם מעולים, אבל אם יש בעיה שלא נפתרה - כדאי לבקש דוקא את יוסי לתיקון המדרס. לי האב עשה את המדרס ולאחר פעמיים שהגעתי לתיקון ועדיין לא התרפא לי הדורבן ביקשתי דוקא את יוסי. הוא לקח את הענין ברצינות רבה והביא פתרונות מעניינים שהועילו והקלו מיידית.
שעות העבודה שלהם מ-8 בבוקר ועד 5 בערב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים