מידע שימושי מדרשת נוה ירושלים, מכירים?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעזור לי עם פרטים?
יש שם רק לימודי יהדות או עוד משהו,
איזה בנות מתקבלות וכל פרט אחר.

תזכו למצות!!!!

• הוסף לסימניות
זו מדרשה לבנות בעלות תשובה.
עד כמה שידוע לי מדובר רק על לימודי יהדות והשקפה. בשנה הראשונה זה לימודי בוקר ובשנה השניה זה לימודי אחה"צ.

• הוסף לסימניות
יש שם היום הרבה בנות מתחזקות (דתי לאומי שנשרפו)

• הוסף לסימניות
עשיתי ברור קצר וזה מה שאמרו לי:
1.יש שם גם בעלות תשובה וגם מתחזקות שנשרפו.
2.זה מתאים גם לבנות שנמצאות ממש בתחילת הדרך וגם למתקדמות.
3.לפי מה שאמרו לי בעיקרון זה מסגרת לשנה אחת ולומדים לימודי קודש אבל אפשר להישאר יותר (יש פנימיה).
4.היום המנהל הוא הרב יחזקאל מנת מהר נוף.

אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
עשיתי ברור קצר וזה מה שאמרו לי:
1.יש שם גם בעלות תשובה וגם מתחזקות שנשרפו.
2.זה מתאים גם לבנות שנמצאות ממש בתחילת הדרך וגם למתקדמות.
3.לפי מה שאמרו לי בעיקרון זה מסגרת לשנה אחת ולומדים לימודי קודש אבל אפשר להישאר יותר (יש פנימיה).
4.היום המנהל הוא הרב יחזקאל מנת מהר נוף.

אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לעזור.
ראיתי את דו השיח ורציתי לשאול, האם הם נותנים אפשרות לשלב בין לימודי סמינר ללימודי המדרשיה, או שהם מחייבים רק מדרשייה בלבד?

• הוסף לסימניות
תסלחו לי שאני מקפיצה אשכול ישן, אבל חשוב לי לדעת- יש אפשרות להתחיל ללמוד שם רק מהשנה השניה? כלומר רק לימודי אחה"צ? אשמח לעוד פרטים על המקום ועדיף בפרטי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה