דרוש מידע מהו הרכב האידיאלי(בשבילי...) בבקשה מבינים במכוניות לכאן

• הוסף לסימניות
לא, זה מנוע אחר, והאמינות שלו קצת פחותה מהקורולה הותיקה, לגבי הקורולה ההיברידית עדיין אין מידע לגבי אמינותה.
זה מעניין.
באנגליה זה רכב די נפוץ (במוניות פרטיות במיוחד) וקוראים לו קורולה כבר הרבה שנים. (הכוונה לסטיישן).
היום האוריס/קורולה סטיישן משווקת רק כהברידית?
ביוק חשבתי על הדגם הזה לאחרונה עקב הפרסום המאסיבי...

• הוסף לסימניות
יש קורולה סטיישן ויש אוריס.
מה הולך בחו"ל אני לא יודע,
אני כן יודע שיש באנגליה יותר טויוטה פריוויה מאשר טויוטה סיינה, ויש רכבים שישי שם וכאן אין.

• תודה
Reactions: mum
  • הוסף לסימניות
סוכן של חברת טרייד אין ניסה לשכנע אותי שהאוריס פחות אמין, זה לא "טויוטה".
הוא טוען ששוק יד שניה מוצף מהם וקשה למכור.
יכולתי לחשוד שיש לו אינטרס במיוחד בדגמים אחרים, אבל הוא הראה לי ברשימות שלהם מכוניות של אוריס שנמצאות במלאי כבר מאות ימים! ולא נמכרו.
האם זה נכון?
מתלבט לעצמי מה לקנות, הרכב מבחינה המבנה שלו (סטיישן) מתאים לי, וגם היברדי, וגם מחירים יחסית סבירים.

• הוסף לסימניות
יכולתי לחשוד שיש לו אינטרס במיוחד בדגמים אחרים, אבל הוא הראה לי ברשימות שלהם מכוניות של אוריס שנמצאות במלאי כבר מאות ימים! ולא נמכרו.
האם זה נכון?
מתלבט לעצמי מה לקנות, הרכב מבחינה המבנה שלו (סטיישן) מתאים לי, וגם היברדי, וגם מחירים יחסית סבירים.
בגלל זה המחיר יותר זול משמעותית.

תמצא אחד כזה טוב, תשמור עליו ותהנה.
כל רכב ששומרים עליו מחזיר טובה לבעליו, ובפרט מכוניות אלו.

• הוסף לסימניות
האם זה נכון?
האוריס נחמדה גם מבחינת צריכת דלק,וגם מבחינת אמינות,אבל עדיין לא קורולה,הייתי מוסיף אפילו עוד 15K עבור קורולה סטיישן 2019 ומעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה