כללי מהיום אין סיגריות בחינם

• הוסף לסימניות
מה לעבוד ולטחון מים

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 240.8 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
"מה לעבוד ולטחון מים"....

מה כוונתך בכותרת?
עוד משפט על הקפות - בהקפות נפלה חומת יריחו.....

• הוסף לסימניות
ה-oktava לא מתאים לכאן.

ובכלל, יותר מידי פונטים בשביל מודעה כזו קטנה.

בכללי? ממש נחמד ומעלה חיוןך.

• הוסף לסימניות
מישהו כאן הפך את הסדר.
הפאנצ'-ליין במבנה פירסומי תחבירי שכזה, טמון במסר: "מהיום אין רישום בהקפה על סיגריות" (ראוי אגב לנסח "מהיום אין (מכירת) סיגריות בהקפה"). ואי לכך, הכותרת צריכה להיות "הקפות יש (רק) בשמחת תורה".
המיקום הנוכחי מאולץ, ומעורר תחושה של מישהו שהיה דחוף לו להשחיל שנינה בסיום השלט ולהראות עד כמה הוא מבריק.

ולסיכום השיעור:

הקפות יש בשמחת תורה
לקהל הלקוחות
מהיום אין מכירת סגריות בהקפה

(בתקווה להבנה?..)

שבוע טוב.

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי איזה 3 נקודות אחרי שמחת תורה. (לפני שאוכלים את הקוגל...:))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הרשל'ה;249979:
ולסיכום השיעור:

הקפות יש בשמחת תורה
לקהל הלקוחות

מכירים את הבדיחה על הרשל'ה ששלח לאחיו מברק (טלגרמה בלע"ז) ריק? שאלוהו: מדוע? ענה: אני מזמין את אחי היקר משה-אברום לבר-המצוה של בני אהרון-יהודה-שמיל נ"י שתיערך ביום חמישי הבא בשעה טובה ומוצלחת בביתנו.
בתחילה, חשבתי לרשום את כל הנוסח בטלגרמה, אך המחיר הרקיע שחחקים, ולכן החלטתי לקצר בכל מה שאינו חיוני, ובכן : שמו של אחי (3 מילים) בודאי אינו חיוני - והרי המכתב מגיע אליו והוא מכיר את שמו, לא? "היקר" - גם מיותר, וכי אינו יודע אחי כי יקר הוא לי?! הנני מזמינו לבר המצוה של בני - והוא ברור הדבר, לשם מה אשלח לו טלגרמה אם לא להזמינו לבר המצוה?!.....

וכך המשיך עד ששלח את המברק ריק מכל...

לענייננו:
לשם מה "לקהל הלקוחות"? וכי למי (לא) מוכרים סיגריות בהקפה, לא ללקוחות?!

תכל'ס:

הקפות יש בשמחת תורה

• הוסף לסימניות
גם נכון גרפיק, אך גם לקצץ צריך ברחמים...

• הוסף לסימניות
אולי לא חייבים לשנות את הסדר
רק לקצץ עד כדי כך:

מהיום אין סיגריות בהקפה
הקפות בשמחת תורה!

• הוסף לסימניות
עופרה, אם לא משנים ת'סדר אין מה שימשוך אותי לקרוא ת'מודעה
(וואי, מה הקשר שמחת תורה באמצע ספירת העומר?)
ואחרי שקראתי שאין סגריות בהקפה, אני כ"כ בדילמה שממש לא מעניין אותי שהקפות רק בשמחת תורה.
(לא, לא הצחקת אותי עכשיו!)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תם;249974:
"מה לעבוד ולטחון מים"....

מה כוונתך בכותרת?

מצטרפת לשאלה.
וכן מה זה אמור להיות? מודעה בעיתון, פלייר, מה בדיוק?
אם אפשר קצת הסבר....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכותרת = מה לעבוד חינם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה