דרוש מידע מהירות גלישה-יוסי תקשורת

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
יש לי נטסטיק HUAWAI 5573 ומחובר לנטפרי דרך יוסי תקשורת -סלקום והמהירות זוועה מאד.
האם יש למישהו עצות מה לעשות.
אינני רוצה בסיבים ולא במשהו קבוע

קבצים מצורפים

• 77878170-5471-4b6d-a385-05fe8e4be30d.png
    77878170-5471-4b6d-a385-05fe8e4be30d.png
    KB 83.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יש ראוטר מגבר קליטה שעובד על סים ומחברים לחשמל ,להשיג באלי אקספרס

• הוסף לסימניות
נסו לפנות לספק ולבקש רענון לסים, לפעמים זה עוזר

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
יש לי נטסטיק HUAWAI 5573 ומחובר לנטפרי דרך יוסי תקשורת -סלקום והמהירות זוועה מאד.
האם יש למישהו עצות מה לעשות.
אינני רוצה בסיבים ולא במשהו קבוע
כמוני כמוכם,
סיוט!!!
ויש לי חבילה גדולה, וזה לא עוזר.
יש לי סטיק של PROVIEW

• הוסף לסימניות
לעבור חברה בתוך יוסי תקשורת (פרטנר או פלאפון)

לא תמיד אתר 'מי הכי' הוא מדוייק,
ומנסיון לפעמים גם אם האנטנה של חברה X קרובה יותר לביתכם
עוצמת השידור שלה לעתים היא פחותה ועדיף את האנטנה הרחוקה יותר

אני ממליץ על יוסי תקשורת פלאפון יש להם (פלאפון) תשתיות חזקות מאוד שוה לנסות

• הוסף לסימניות
לעבור ל019 נטפרי גם יותר זול גם שרות לקוחות 24/6 מהיר מאוד
הם יושבים על האנטנות של פלאפון או של פרטנר (שזה הברירת מחדל עד שמבקשים לעבור אנטנה)
קישור להצטרפות
1759100428577.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה