מהירות העלאה

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
אשמח לעזרה,
האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי - 15 גיגה הורדה ו800 קילו העלאה,
לאחרונה אני מרגישה שהעלאה ממש איטית ולוקח לתקיה של גיגה לעלות כ 3-4 שעות!
התקשרתי לחברה לא היה להם איך לעזור,
יש זמן ממוצע מסוים להורדה, אבל לא מצאתי באינטרנט זמן ממוצע (לדג 1 מגה 10 דק וכו) להעלאה.
יש למשהו איזה מידע בענין?
תודה, אני מעלה הרבה חומר
(אני יודעת שאפשר לשדרג בקצת אם משדרגים את החבילה, אבל אני חושבת שזה לא היה לי ככ איטי באינטרנט הקודם שהיה אפילו פחות מ15 מ, זה היה הוט ו013)

• הוסף לסימניות
חשבון פשוט
800K העלאה פרושו 100K אמיתי (800 קילו ביט הוא 100 קילו בייט)
לעלות 1G פרושו 10000 פעם 100K כלומר 10000 שניות אמור לקחת ל1G לעלות
זה בערך 2.5 שעות (וכיון שבדרך כלל הספקים מורידים מהמהירות הורדה אם היא יותר מדי זמן אז 4 שעות זה זמן סביר)

• הוסף לסימניות
לנו היה בעיה בהעלאת קבצים כשהיינו עם ספק בזק בנלאומי
לקוחותינו נתקלו בקשיים.
(ולא מדובר על קבצים כבדים בכלל)
לאחר שהחלפנו ספק. באה הרווחה.

• הוסף לסימניות
למה 4 שעות זה סביר? איך אני מורידה את זה ל2.5?
לאיזה ספק החלפתם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעצצבת;1454397:
למה 4 שעות זה סביר? איך אני מורידה את זה ל2.5?
לאיזה ספק החלפתם?

אצלינו זה פשוט היה נתקע באמצע התקשורת - בנסיון ההתחברות/ בתחילת ההקלדה/ לאחר התחלת העלאה וכו'
(שוב, לא מדובר בקבצים גדולים אלא בנתוני מידע)

החלפנו לספק 013 נטוויז'ן, עובד ללא תקלות. (אפילו קיבלנו חודש נסיון חינם כדי לוודא שלא יהיו תקלות)
אבל אני לא רוצה להמליץ על 013, בגלל השרות המינימלי ופחות...(לדוג'- כל חודש אני צריכה להתקשר מחדש ולתת את כתובת המייל לשליחת החשבונית. מה אי אפשר לשמור אותה? וזה בשרות לעסקים!)
וכן לאחר סיפורים שונים (באשכולות הסמוכים לדוג')

קודם לבזק בנלאומי היה לי ספק 018, שהיה מעולה וללא תקלות.

• הוסף לסימניות
אצלי זה רק האיטיות.. מעלה ומעלה ולא גומר וזה סיוט
אם כבר אז שאלה, אני אני מעלה בו זמנית נניח 1 גיגה ל2 מקומות שונים אז זה מאט?
את\ה יכול\ה להעריך כמה זמן לוקח לכם כעת להעלות גיגה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה