כללי מהירות העלאה

• הוסף לסימניות
הי,
אשמח לשמוע כמה זמן לוקח לכם להעלות תיקיה של ג'יגה ומה נפח החבילה שלכם.
תודה

• הוסף לסימניות
אז אפחד פה לא מעלה קבצים לאינטרנט?
לא מעלים לדרופבוקס? גוגל דרייב? גמבו מייל?
אם יוצא לכם להעלות קבצים כבדים, אשמח לשמוע כמה זמן זה לוקח, ומה נפח חבילת הגלישה שלכם.
תודה!
זה יעזור לי

• הוסף לסימניות
סתם בא לי לשאול שוב..
קבלתי תשובה מדוייקת ומהירה ותודה למגיב, של כמה זמן זה אמור להיות מ 2.3 עד 4 שעות, אבל כל דקה חשובה לי
הייתי ב2 חברות עם אותו נפח
אבל באחד זה היה מהיר יותר.
לכן זה יעזור לי אם אקבל תשובות ספציפיות כמו אני ברימון וגיגה לוקח לי 3 שעות, נניח. או אני ב013 וגיגה לוקח לי 3.5 שעות וכד
ואז אדע אם אכן יש הבדלים בין החברות, כי לי נראה שכן, אולי אני טועה

• הוסף לסימניות
אוכל לעזור לך מחר,
שלחי לי קישור לקובץ בגודל הרצוי, אוריד אותו ואעלה אותו שוב.
אוכל לבדוק את הזמנים.
שולחת לך מייל באישי.

• הוסף לסימניות
יש לי רימון התשתית של בזק, מהירות 100 מ"ב (כלקוח בזק שודרגתי חינם למהירות הנ"ל, וגם ברימון לא הוצרכתי להוסיף על המחיר) והמהירות העלאה שלי כרגע 3.3 מ"ב לשניה.
אני מחובר עם נתב אלחוטי וזה מוריד את המהירות.
המהירות משתנה במשך שעות היום והלילה לטוב ולמוטב.
תבדקי כאן את המהירות שלך ותראי אם המהירות שלך תואמת את החבילה שלך או לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה