דרוש מידע מהי הצורה היעילה ביותר לנקות מגנטים(משחק הרכבה)

• הוסף לסימניות
מהי הצורה היעילה ביותר לנקות מגנטים(משחק הרכבה)

• הוסף לסימניות
בתוך ציפית עבה למכונת כביסה וללא סחיטה

• הוסף לסימניות
אפשר להשרות באמבטיה עם אבקת כביסה

• הוסף לסימניות
עם מגבונים אחד אחד.
נותנים לילדים לנקות את ה-10 הראשונים, אח"כ נמאס להם.

אגב, אם את לא מתכוונת לתת להם לשחק בזה בפסח, אין ענין לנקות אחד אחד, מספיק לבדוק שאין בתוך הקופסא חמץ.

• הוסף לסימניות
אני מנקה עם ספוג וחומר ניקוי (אחד אחד:(), אח"כ משאירה פתוח לייבוש
לא במכונה כי הם נצמדים אחד לשני וממילא לא מתנקים

• הוסף לסימניות
אני גם מכבסת בתוך ציפית בלי סחיטה כבר כמה שנים
ואף פעם לא נשאר לי מים בפנים או החליד
אני מקפידה אח"כ לפרוס הכל על מגבת לייבוש (א"כ סוגי המשחקים שמתכבסים)
מה שכן יש לי את המקוריים (מאושר עד) כך שאולי זה תלוי חברות של המגנטים

• הוסף לסימניות
אני מנקה עם ספוג וחומר ניקוי (אחד אחד:(), אח"כ משאירה פתוח לייבוש
לא במכונה כי הם נצמדים אחד לשני וממילא לא מתנקים
במקום לנקות אחד אחד תסדרי אותם למשטח אחד גדול (תני לילדים) תנקי, ותהפכי לניקיון צד שני.

• הוסף לסימניות
מסדרים את כל המגנטים על דלת פלדלת , מנקים עם ספריי חלונות וסמרטוט יבש
הופכים לצד שני ומנקים...

• הוסף לסימניות
עם מגבונים אחד אחד.
נותנים לילדים לנקות את ה-10 הראשונים, אח"כ נמאס להם.
שיטת חינוך טובה ויעילה.
ככה ילמדו טוב מאוד להבא לא לשחק עם המגנטים שיד אחת אוחזת בופל מצופה או בבמבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה