כללי מהראשונים שלי...

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוו"ד על הסקיצה שעשיתי ל'פעקעלע' לילד חלאקה.
הנייר הזה אמור להתקפל לשתיים ולהתלבש כמו ציצית על השקית כשבאמצעו חותכים מעט במשולש המצויין ומקפלים קיפול החוצה כמו ציצית, בקצותיו יהיו תלויים חוטים שיודמו לציציות.

העבודה הזו לקחה לי בערך 1.5 שעות.

אשמח לכל הערה או הארה.
תודה לכולכם.

סליחה על התמונה ההפוכה פשוט לא ידעתי כיצד לחלקו לשנים בעריכה ובשמירה.
נא סליחתכם.

קבצים מצורפים

• מיילעך שטיין 3.jpg
    2.4 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
יפה מאד חוץ מהכתב..
לא מובן מה כתוב ומסתלסל ככה

• הוסף לסימניות
תודה.

• הוסף לסימניות
וואו מקסים !
עלי והצליחי!!!!

(יכול להיות שהשילוב של התמונות יוצר קצת בילבול אבל זה כבר שיקול שלך)

• הוסף לסימניות
עשיתי שינוי בגופן ובעיצוב הכתב.
אני מקווה שזה יותר טוב, יותר ברור וקריא.

תודה לכל המגיבים והמועילים.

קבצים מצורפים

• חדש.jpg
    2.4 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אולי...
מאיפה ?

מגוריו: 1) בני ברק.
2) עפולה.
3) מודיעין עילית.
4) אשדוד.
5) ירושלים.

רק תשובה נכונה תיענה.
בהצלחה ותודה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
לציצית יש פתח רק מצד אחד ומהצד השני סגור

• הוסף לסימניות
מקפיץ שוב:
אני זקוק לחוות דעת המקצוענים בענין כמה אני אמור לקחת על עבודה כזאת ללקוח ?
זה לקח בין שעה לשעתיים.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קו ונקי;1731367:
אולי...
מאיפה ?

מגוריו: 1) בני ברק.
2) עפולה.
3) מודיעין עילית.
4) אשדוד.
5) ירושלים.

רק תשובה נכונה תיענה.
בהצלחה ותודה.

---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה