מידע שימושי מהרו להירשם לפני הרפורמה!!

מילאנו שאלונים, ביקרנו אצל רופאת משפחה שנתנה הפניה להתפתחות הילד, וביום ראשון שלחנו את זה להתפתחות הילד.
השאלה אם הספקנו...

שאלה- אני היום מגישה טפסים לקופה? האם אקבל החזרים????

מכתב שכתבו עורכות הדין של החברה הישראלית לריפוי בעיסוק והעמותה של הקל"ת

קבצים מצורפים

• מכתב לחברי הכנסת - התפתחות זו זכות 2.2.20.pdf
    KB 287 · צפיות: 58
למתעניינים
כרגע המצב הוא שרק מי "שמטריד" את הקופ"ח מקבל אישור לפרטי
לשאר הם מספרים סיפורים .

משרד הבריאות: דוחים את הרפורמה בהתפתחות הילד ב-3 חודשים

משרד הבריאות: דוחים את הרפורמה בהתפתחות הילד ב-3 חודשים

לא ממש עוזר,
ביקשתי לפני 3 חודשים טיפולים, לכאורה הם חייבים לאשר לי עכשיו, אבל אין מטפלים וגם אני לא מתכוונת ללכת.
עד שתעבור הקורונה כבר תכנס הרפורמה ונדפקנו,
מה יהיה???

לא ממש עוזר,
ביקשתי לפני 3 חודשים טיפולים, לכאורה הם חייבים לאשר לי עכשיו, אבל אין מטפלים וגם אני לא מתכוונת ללכת.
עד שתעבור הקורונה כבר תכנס הרפורמה ונדפקנו,
מה יהיה???
מה קשור לקורונה?
הם מחויבים לאשר לך!
תתעקשי על זכותך!!
תמצאי קלינאית מתמחה בצורך של הילד/ה
תתחילו בטיפול , אפילו רק טיפול אחד לפני כניסת הרפורמה לתוקף
והם יהיו מחויבים לתת החזר עד סוף הטיפולים.
בהצלחה

מה קשור לקורונה?
הם מחויבים לאשר לך!
תתעקשי על זכותך!!
תמצאי קלינאית מתמחה בצורך של הילד/ה
תתחילו בטיפול , אפילו רק טיפול אחד לפני כניסת הרפורמה לתוקף
והם יהיו מחויבים לתת החזר עד סוף הטיפולים.
בהצלחה

לדעתי אין עם מי לדבר,
ובכל מקרה אני לא אלך עכשיו לשום מטפל, גם פרטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה