כללי מה אומרים המומחים?

• הוסף לסימניות
פרסות לאשת חיל

קבצים מצורפים

• בת חיל.pdf
    1.8 MB · צפיות: 78
  • בת חיל-01.jpg
    בת חיל-01.jpg
    KB 289.8 · צפיות: 291
  • הוסף לסימניות
לקח לי זמן להבין מה המודעה רוצה להעביר....
המודעה מאד עמוסה , יש להדגיש את הנושא המרכזי-
מה היא מעבירה - (לדוגמא, קורס אומנותי וכו'..)
כדי שמי שיתבונן בה יקלוט מיד את המסר
אבל בכללי הכיוון יפה
בהצלחה:D

• הוסף לסימניות
מבחינת העיצוב-- מהמם!!
ממש צבעוני, טרנדי ויפיפה!!
וכמו שאמרו מעלי-
צריך למקד בכותרת גדולה במרכז-- במה מדובר,
(אפשר להקטין את המשפט הפותח-- בת חיל כי גם לבת שלך מגיע, ולסדר אותו)

• הוסף לסימניות
זה הסופי.
העיקר שהלקוחה מרוצה

קבצים מצורפים

• בת חיל-01-01.jpg
    בת חיל-01-01.jpg
    KB 293.6 · צפיות: 96
  • הוסף לסימניות
כמה לדעתכם יש לשלם על מודעה כזו (גלובלי)?
אני מתכוונת מה המחיר הסטנדרטי? (ובלי- "טוב, תלוי" וכדו'.....)
כי אני מרגישה שנקבתי בסכום נמוך מידי (ואם חלקכם יתעקשו לדעת אז אני כבר 5.5 שנים בתחום העיצוב הגרפי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה