קורונה מה אומרים עלינו בארצות הברית ...

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ה' אוהב אותנו תמיד, השאלה אם זו ההוכחה.

את מיעוט הפניות למדא והצלה ולבתי חולים אפשר להבין בזה שאנשים מפחדים, הרי בינינו כל אחד מאיתנו לא יפנה לבית חולים על כל משהו שפעם הוא היה הולך בלי להסס.
אני הייתי בבית חולים לפני חודש, על משהו שהרגשתי מתה, היום לא הייתי הולכת בשום אופן.
והדבר הזה אגב, לא בהכרח טוב. אנשים מעדיפים למות ולא ללכת לבית חולים, וזה עצמו יכול להרוג/לדרדר מצב כרוני יותר מהקורונה.

כמובן גם צריך להיות ירידה בתאונות דרכים תאונות עבודה, תאונות בדרך לעבודה / לקניות / תאונות ילדים בחוץ.

כל טיפול רפואי שיכול לגרור לאחריו קריאה למד"א או טיפול רפואי שמצריך לאחריו אשפוז ויכול להדחות, נדחה.

בקיצור, לא מרגש יותר מדי.

• הוסף לסימניות
האמונה שלנו בבורא עולם לא אמורה להיות מבוססת על סיפורים מעוררי השראה ככל שיהיו. גם כאשר הנתונים אינם טובים
אנו צריכים לחיות את האמונה ולדעת שהכל לטובתנו.

• הוסף לסימניות
ה' אוהב אותנו תמיד, השאלה אם זו ההוכחה.

את מיעוט הפניות למדא והצלה ולבתי חולים אפשר להבין בזה שאנשים מפחדים, הרי בינינו כל אחד מאיתנו לא יפנה לבית חולים על כל משהו שפעם הוא היה הולך בלי להסס.
אני הייתי בבית חולים לפני חודש, על משהו שהרגשתי מתה, היום לא הייתי הולכת בשום אופן.
והדבר הזה אגב, לא בהכרח טוב. אנשים מעדיפים למות ולא ללכת לבית חולים, וזה עצמו יכול להרוג/לדרדר מצב כרוני יותר מהקורונה.

כמובן גם צריך להיות ירידה בתאונות דרכים תאונות עבודה, תאונות בדרך לעבודה / לקניות / תאונות ילדים בחוץ.

כל טיפול רפואי שיכול לגרור לאחריו קריאה למד"א או טיפול רפואי שמצריך לאחריו אשפוז ויכול להדחות, נדחה.

בקיצור, לא מרגש יותר מדי.
נזכרתי גם בתאונות ספורט , ואין אלכוהול, אז אין אלימות, אין עם מי להתקוטט ולריב.
בקיצור, יש הרבה מעלות לכך שכולנו בבית ולא יוצאים איש מפתח ביתו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה