עזרה מה אומרים על בנית אתר בחברת לין? עולה כ1,800 ש"ח

• הוסף לסימניות
לא מעוניין לשלם את הסכומים המטורפים של בוני אתרים
שמעתי על חברת לין, בונים אתרים בWIX,
ראיתי אתר מהמם שהם בנו עכשיו לנישה, מצורף קישור www.nichestudio.co.il
המחיר שרשום באתר לין הוא כ 1,800 ש"ח כולל דומיין וכו'
אודה לדעת ההמונים האם סיכון להשקיע במקום שיכול לקרוס כמו WIX כמו כן, אשמח לשמוע איך השירות של לין
המלצות או דיס
תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נשמע יקר לאתר וויקס

• הוסף לסימניות
למה? לבד קשה מאוד לבנות אתר מורכב
מכיר עוד חברות שבונות באואיקס?

• הוסף לסימניות
רק אציין שראיתי יותר אתרים יפים יותר בוויקס...

1800 ש"ח זה לא סיכון, כי זה כלום כסף לאתר רציני.
וויקס עצמם חברה טובה יחסית.

אגב: המחיר בלין הוא לא כולל דומיין.
דומיין דרך ספק חיצוני זה 100-200 לשנה. וויקס עצמם לוקחים עוד על דמי אחסון וכדו' בין 60 לכמה מאות. המסלול הנמוך הוא גם מצוין.
אם תרצו שכל זה יהיה דרך לין, תשלמו להם עוד כ800 ע"כ.

(אין לי ניסיון עם לין; סה"כ שוטטתי לעומק באתר שלהם. אני מתעסק עם וויקס ישירות)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מעבר לתשלום ללין יש תשלום על דומיין? זה לא כלול?
והאם יש חברה יותר משתלמת מלין ואואיקס?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן אבל אואיקס ישירות אני צריך לעשות את כל הבניה, זה ממש עבודה מורכבת אם יש לי אתר גדול ולא כ"כ קלאסי שאני יכול להשתמש בתבנית מוכנה

• הוסף לסימניות
כן אבל אואיקס ישירות אני צריך לעשות את כל הבניה, זה ממש עבודה מורכבת אם יש לי אתר גדול ולא כ"כ קלאסי שאני יכול להשתמש בתבנית מוכנה
א. כותבים וויקס ולא אואיקס, כמו שכותבים וואטסאפ ולא אואטסאפ...
ב. דיברתי על עצמי, שאני בניתי בוויקס ישירות ולכן אני לא מכיר את החברות המתווכות.
ג. זו אכן עבודה מורכבת. אני לקחתי בעבר ללקוחות שלי על בניה בוויקס מחיר 2500, ולדעתי זה היה מידי זול... כך שהמחיר אצל לין די זול. ושוב- הכל עניין איך התוצאה. בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה