מה אומרים

• הוסף לסימניות
על התמונה הזאת?

קבצים מצורפים

• מפעל הפורמטיםIMG_4406-3.jpg
    1.5 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
עוגות

את לא רואה תמונות כי אין לך הרשאה לצפיה.
לגבי התמונה-מהממת. לדעתי כדאי קרופ מלמעלה. מדי הרבה עוגות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי חרצית;1928141:
את לא רואה תמונות כי אין לך הרשאה לצפיה.
לגבי התמונה-מהממת. לדעתי כדאי קרופ מלמעלה. מדי הרבה עוגות.

אז למה עכשיו אני רואה?:p (אני מרגישה עם התשובה שלי כמו בגיל שבאמת מוציאים לשון)

• הוסף לסימניות
כנראה שהסתכלת

נכתב ע"י רי;1928175:
אז למה עכשיו אני רואה?:p (אני מרגישה עם התשובה שלי כמו בגיל שבאמת מוציאים לשון)

בדיוק בדקה שבין זה שהעליתי בטעות בלי תמונה, לבין זה שהוספתי אותה...;)

• הוסף לסימניות
תמונה יפה

אני לא מתחום הסטיילינג אבל לטעמי הרקע הבהיר עם הסידור הזה לא מתאים, העוגיות מרחפות בשורות שמהזווית הזאת יוצרות עומס.
התאורה מראה את העוגה מצוין אבל מעט שטוחה, תאורה אחורית/צידית דומיננטית יותר מהחלק האחר תקפיץ יותר את המרקמים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה