מה אומרת ההודעה הבאה? וסריקת וירוסים בדיסק און קי.

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה ההודעה הזו? האם יש בעיה במחשב? להתעלם ממנה?
כבר כמה שבועות היא קופצת לי.

עוד שאלה, לגבי דיסק און קי,
נראה לי שהוא עם וירוסים, כי במחשב שלי הפס זכרון תחתיו מופיע באדום במקום בתכלת. (WIN7)
והוא עשה לי היום בעיות, כמו קבצים שנמצאים ולא רואים אותם וכו'.
איך אני מטפלת בו?

תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
לא צרפתי, סליחה:

קבצים מצורפים

• 88.jpg
    KB 153 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;947367:
עוד שאלה, לגבי דיסק און קי,
נראה לי שהוא עם וירוסים, כי במחשב שלי הפס זכרון תחתיו מופיע באדום במקום בתכלת. (WIN7)
והוא עשה לי היום בעיות, כמו קבצים שנמצאים ולא רואים אותם וכו'.
איך אני מטפלת בו?

תודה רבה רבה!
באדיבות S_H מנתיב

• הוסף לסימניות
ההודעה המפחידה בסך הכל רוצה שתקנו את הגרסה המלאה של התוכנה. אחרת הוא (כביכול) לא מתקן את כל הבעיות.

לגבי הפס האדום, הוא כנראה מגיע לסף קיבולת מלאה.

תיקיות נעלמות - וירוס מוכר. ישנם כמה פתרונות, לכאורה מה שהביאו פה מעלי אמור לעזור נקודתית, בכל מקרה כדאי סריקה מעמיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה