מה אומרת הודעת השגיאה הזו?

• פותח הנושא imb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מהירות הגלישה שלי ירדה פלאים היום :(
תוך כדי גלישה קופץ לי חלון עם לי ההודעה הזו.

מה זה אומר? מה יכולה להיות הסיבה לאיטיות זו?

תודה

קבצים מצורפים

• שגיאה.jpg
    KB 60.9 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
זה לא קשור לאיטיות
זה קשור לדפדן נראה לי כךף אמר לי טכנאי.
זה אומר שזה צריך עדכון
אם מישהו פה ידע לעזור
זה משגע אותי גם!!!!

• הוסף לסימניות
בתפריט העליון בדפדפן IE
כלים אפשריות אינטרנט
לשונית אבטחה
בגרסה 7 ומעלה בחרו באפס את כל האזורים

לחיצה על אישור הפעלה מחדש של הדפדפן ותעדכו אותנו בתוצאות

• הוסף לסימניות
אפס - כוונתך - להוריד את המד עד למטה, האבטחה הנמוכה ביותר??
ואת השדה של 'אפשר מצב מוגן' לסמן ב"וי" או לא?

והאם זה מה שגורם לאיטיות או שאלו שני דברים נפרדים??

תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;652879:
אפס - כוונתך - להוריד את המד עד למטה, האבטחה הנמוכה ביותר??
ואת השדה של 'אפשר מצב מוגן' לסמן ב"וי" או לא?

והאם זה מה שגורם לאיטיות או שאלו שני דברים נפרדים??

תודה

לא טעיתי במה שכתבתי במידה והכפתור לא פעיל תורידי את המד למטה ולאחר מכן הכפתור אפס את כל האזורים יהי פעיל

תלחצי עליו המד יחזור למקומו הטבעי אולם מאחרוי הקלעים הוא ישנה את ההדגרות המערכת לגבי סקרפטים

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
נקווה שיהיה בסדר בעז"ה.

והאם אפשר לחזור שוב על שאלתי,
יתכן שזה מה שגורם לאיטיות או שאני צריכה לחפש גורם אחר??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי10;652890:
והאם אפשר לחזור שוב על שאלתי,
יתכן שזה מה שגורם לאיטיות או שאני צריכה לחפש גורם אחר??

בעיות של איטיות תלויים בהמון גורמים מנסיון על פי רוב תמיכה טכנית של הספק לא מספקת את הסחורה

רובם לא מבנים הרבה במערכת ולא בעלי ראש גדול גם כשמדובר בתומך בכיר
על זה נוסיף שהם צריכים לעמוד ביעדי שיחות, שכוללת בין השאר זמן שיחה ממוצע בתמיכה טכנית צריך לעמוד לא יותר מ8 דקות (זמן ההמתנה של הלקוח הם לא מכירים.....) מעבר לכך יושבים לתומך על הראש כך שגם אם מדובר באחד שיודע ויש לו מוכנות לעזור הוא יגלגל את זה ללקוח

התסריט הכי טוב לזה לבצא את הבדיקות הבאות כמובן שאם אחר מהם לא הצליחה יש להתמקד בה ורק לאחר מכן לעבור לבדיקה הבא:

לאפשא את כל ההגדרות הדפדפנים ללא רכיבים וסרגלי כלים ולבדור את המהירות

לאחר מכן נתחיל בבדיקת תשתית

לאחר מכן בדיקת ספק ע"י ניתוק כל החיבורים הקיימים לרשת כדי שהקו יהי נקי ונטו לבדיקה

לאחר מכן בדיקת נפח התעבורה מהמשתמש והלאה על מנת לבדוק מי הצרכן הכבד שמאט את המהירות

לאחר מכן במידהוהכל תקין בדיקות וירוסים ומעקב על התוכנות הרצות בזיכרון כדי לגלות מי מאט את המערכת לכיוון הרשת

• הוסף לסימניות
:eek: יש עדיין אנשים שמשתמשים באקספלורר :eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;652945:

ההרמת גבה מזכירה שלי את תורת המשחקים כל העדר פונה לתחליפים בלי לבדוק מעלות וחסרונות

• הוסף לסימניות
שאלה קצת טיפשית: אולי את חייבת כסף לספק האינטרנט?
אם לא משלמים בזמן הם מורידים מהירות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;652945:
יש דברים שאקספלורר עושה יותר טוב מכולם,
רק היום היה איזה אתר שלא נפתח לי בפיירפוקס ולא בכרום ניסיתי בIE 9 ותוך חלקיק שניה האתר עלה חלק. אתה יכול להוריד את הגבה למקומה הטבעי (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה