מה אומרת השגיאה הזו????

• הוסף לסימניות
פירושו של דבר שחלק מדף האינטרנט הריץ רצף פקודות לא תקין,
אם יש לך קישןר לתת לדף נוכל להשוות גם אצלנו.

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני מפעיל את המחשב זה מה שעולה לי
תודה רבה על התגובה

• הוסף לסימניות
כנראה שיש איזושהי תוכנית שרצה בהפעלת המחשב שגורמת לכך
פתח את שורת הפקודה וכתוב msconfig - שם אתר את רשימת התוכניות שרצות בהפעלה וצלם מסך....

איזה ווינדוס יש לך ?

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם אצל לקוח,
זה היה מהתוכנה של Bezeq Cloud,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2096782:
כנראה שיש איזושהי תוכנית שרצה בהפעלת המחשב שגורמת לכך
פתח את שורת הפקודה וכתוב msconfig - שם אתר את רשימת התוכניות שרצות בהפעלה וצלם מסך....

איזה ווינדוס יש לך ?

יש לי וינדוס 8

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתמתענין;2097592:
קרה לי פעם אצל לקוח,
זה היה מהתוכנה של Bezeq Cloud,
יכול להיות כי יש לי את זה מותקן על המחשב מה אתה אומר למחוק את זה?

• הוסף לסימניות
אוקיי , בחר בלשונית startup וצלם מסך כך שנראה את כל מה שרץ בתחילת המחשב, אם יש צורך - צלם פעמיים.

• הוסף לסימניות
אם יש לך פורמט פקטורי בגירסה 3.8.0.0 אז כנראה שהוא הגורם לבעיה.

• הוסף לסימניות
כפתור ימני על Bezeq Cloud ו "הפוך ללא זמין" תפעילי את המחשב מחדש ותראי אם זה קורה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2100252:
כפתור ימני על Bezeq Cloud ו "הפוך ללא זמין" תפעילי את המחשב מחדש ותראי אם זה קורה.

תודה רבה עזר לי ממש השגיאה נעלמה :):):):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה