כללי מה אומר לך הלוגו?

• הוסף לסימניות
צריכה את העזרה שלכם לצורך בנית שפה עיצובית.
מה אומר לכם הלוגו של שיח סוד?
אילו ערכים הוא משדר?

logo.png

תודה רבה.

• הוסף לסימניות
לוגו מאוד יפה, שמשדר צמיחה רוחנית ברוח ישראל סבא.
אני הייתי מוותר על לוחות הברית (בלוגו, כן... :rolleyes:). הפונט קינג פוקס שהשתמשת בו, די מראה מסורתיות ואדיקות לדת. וכן, הפונט באנגלית לא משתלב יפה. אולי כדאי להחליפו או אם אפשר לוותר עליו. כך נלע"ד הצב"י.

• הוסף לסימניות
#צח מלול
אני רוצה לציין שלא אני הכנתי את הלוגו, זה לוגו שקיים כבר 10 שנים, ועכשיו אנחנו בתהליך חשיבה מחדש לגביו.

• הוסף לסימניות
השאלה היותר נכונה

מה רוצים להביע בלוגו החדש/ בשידרוג
איזה ערכים, איזה צבעוניות, מי קהל היעד?

אני מאמינה שבזמן שהלוגו נעשה
היתה תקופה שונה מאיפה שהמוסדות הללו נמצאים עכשיו
ולכן שאלה מה הוא מביע זה שאלה לאז ולא להיום
רואים כן פריחה ברוח ישראל

מה שצריך זה לתת אותו למעצב טוב שידע לבנות אותו לכמה שנים קדימה
וממה שאני מכירה את המוסד כדאי לייצור שפה ויוזאלית אחידה לכלל המחלקות והמוסדות שלהם
כמו לדוג 'עזר מציון'

בהצלחה! ושבוע טוב

• הוסף לסימניות
מצטרפת ל- @סתם כל מילה!
כי אם זה לצורך:
לצורך בנית שפה עיצובית.
אז את השאלות האלו אתם צריכים לשאול לא כאן, אלא את עצמכם :)
מה אומר לכם הלוגו של שיח סוד?
אילו ערכים הוא משדר?
מה אנחנו רוצים לבטא במיתוג של "שיח סוד"?!
אלו ערכים אנו רוצים לשדר?!

אפשר לנסות לבנות את הבריף לבד...
תוכלי להיעזר בקבצים שאני מצרפת

ובמאמרים המעולים של @חיים בניסטי
כאן וכאן

אבל, אם כבר משקיעים ומחדשים,
מומלץ לפנות למומחים :)

קבצים מצורפים

• בריף.pdf
    KB 206.6 · צפיות: 56
  • אסטרטגיית מותג.pdf
    KB 284.7 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם על כל התגובות.
המטרה בשאלה הייתה לראות את הלוגו במבט מבחוץ, ולחדד לנו כמה נקודות.

ואל דאגה, טובי המוחות יעבדו על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה