דרוש מידע מה אמורים לעשות

• הוסף לסימניות
הזמנתי משהו מעליאקספרס המוצר לא הגיע פתחתי מחלוקת החזירו לי את הכסף
ובסוף המוצר הגיע
אני צריכה להחזיר למוכר את הכסף?

• הוסף לסימניות
ובסוף המוצר הגיע
מסתומרת , אם קיבלת אם המוצר ולא שילמת בסוף ה לא גזל או שאת שואלת איך משלמים עכשיו?

• הוסף לסימניות
ברור
למה לא?

• הוסף לסימניות
תשאלו רב...
בפרוג אין רבנים! (בדר"כ)

• הוסף לסימניות
ובסוף המוצר הגיע
על פי התנאים של אלי-אקספרס, אתם לא צריכים להחזיר או לשלם.

על פי הלכה יש בזה כמה נידונים שנידונו בעבר בהרחבה, מצד ממוני ברור שהתנאי קיים ולא צריך להחזיר, מצד קידוש ד' כלפי המוכר וכו' יש להחמיר, מומלץ לשאול מו"ץ.

• הוסף לסימניות
עד כמה שאני יודעת (וזה קרה לנו כמה פעמים)
ברגע שהם התייאשו מזה את לא צריכה לשלם, זה כמו בן אדם שאיבד משהו והתייאש מלמצוא אותו, לא צריך להחזיר לו

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות לכתוב להם. כשניסיתי לפני כמה שנים, לא הייתה שום אפשרות לשלם.

אני מבינה את זה כך,
חלק מתנאי העיסקה הם קבלת המוצר עד לתאריך x. כאשר עבר התאריך, הם לא עמדו בתנאי העיסקה עליה שילמתם. גם אם לפעמים זה לא באשמת המוכר, הוא לוקח את זה בחשבון הסטטיסטי, ועדיין משתלם לו להמשיך ולשלוח הזמנות לארץ.
דרך אגב, באמת לפעמים אין כל צורך במוצר אם הגיע אחרי הזמן. כמו תחפושת אחרי פורים (הצעתי שאשלח חזרה, וזיכו אותי בלי שאצטרך לשלוח).

• הוסף לסימניות
אני פעם שילמתי שוב, והסברתי למוכר שלא ישלח.
הוא שלח
אז שילמתי על מוצר אחד וקבלתי 2

מאז, אם קורה, אני לא משלמת שוב.

• הוסף לסימניות
על פי התנאים של אלי-אקספרס, אתם לא צריכים להחזיר או לשלם.

על פי הלכה יש בזה כמה נידונים שנידונו בעבר בהרחבה, מצד ממוני ברור שהתנאי קיים ולא צריך להחזיר, מצד קידוש ד' כלפי המוכר וכו' יש להחמיר, מומלץ לשאול מו"ץ.
שאלתי רב והוא אמר שכן צריך לשלם

• הוסף לסימניות
ועוד משהו אם המוצר הגיע בזמן אבל הוא היה קצת פגום החזירו לי את הכסף
אבל בכל אופן אני משתמשת אני צריכה להחזיר את הכסף?

• הוסף לסימניות
אני תמיד שמעתי שאם זה חברה של יהודים - כן
עלי אקספרס= גויים אז לא

• הוסף לסימניות
ועוד משהו אם המוצר הגיע בזמן אבל הוא היה קצת פגום החזירו לי את הכסף
אבל בכל אופן אני משתמשת אני צריכה להחזיר את הכסף?
גם לי זה קרה
המוכר לא ביקש ממך להחזיר את המוצר- (יש אפשרות כזאת)
אלא ביקשת החזר כספי- והוא החזיר לך
את הזמנת מוצר על דעת שיגיע שלם ולא פגום
ככה שלדעתי אין פה שום בעיה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה