מה אני עושה עם הדבר הזה?

• הוסף לסימניות
תכנאי כבר בדק את זה ולא יודע
אולי אתם תדעו?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 307 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לבדוק מצב זיכרון במחשב,
לנסות להסיר ולהתקין מחדש את התוכנה (אופציה אחרונה)

• הוסף לסימניות
תודה
אבל ניסו כבר להתקין מחדש וזה לא עזר
יש עוד פיתרון אולי?

• הוסף לסימניות
זה פעם ראשונה שהתקינו לך פרימייר או שכבר עבדת עליו בעבר?

תבדקי את כמות הזיכרון במחשב (זיכרון בראמ, לא זיכרון בארדיסק) יתכן ואין לך מספיק גם לפרימייר.

דבר נוסף אחרי שאת סוגרת תני לו קצת זמן ואל תנסי מיד לפתוח שוב..

• הוסף לסימניות
לא

• הוסף לסימניות
שמת לב אם זה קורה לך רק עם פרוייקט מסוים?

אם כן , נסי לפתוח פרוייקט חדש והעתיקי אליו את כל מה שכבר ערכת מהישן.
אם לא , יכול להיות שהפרוייקט או התוכנה נמצאים על אותו הארד דיסק שבו נמצאים החומרים ?
עד כמה שאני יודע , ב-פיסי צריך לעשות הפרדה בין החומרים והאקספורטים לבין התוכנה והפרוייקטים.
בנוסף , יכול להיות שקובצי הרינדור תופסים לך המון מקום על ההארד דיסק ואז לתוכנה אין מקום לרנדר והיא קורסת לך.
שוב , כל מה שרשמתי זה מניסיון ישן נושן מעולם ה-פיסי.

• הוסף לסימניות
עבודה ישנה לא נפתחת אז ברור שגם חדשה לא נפתחה לי
יש עוד פיתרונות?
מישהו אמר לי שאולי צריך לפרמט את כל המחשב ולהתקין מחדש אבל אז כל התוכנות ימחקו
ולפני זה אני רוצה להיות בטוחה שאין פיתרון אחר
תודה

• הוסף לסימניות
כאשר מתקינים מחדש אחרי ההסרה של ההתקנה הקודמת יש להכנס למחוק את התיקיה הזאת.
C:\ProgramData\Adobe
עכשיו לשים לב שכל תוכנות האדובי יפגעו וכנראה כדאי להוריד את ההתקנה של כל תוכנות האדובי ורק אז להתקין מחדש הכל.

• הוסף לסימניות
יש לך נתיב?
כי לי הייתה אותה בעיה בדיוק ופופקו הטכנאי המוכשר!!
עלה על הבעיה שהיא: נתיב
התקשרתי לנתיב והם היו צריכים לעדכן משהו בתוכנה ואז הכל הסתדר ב"ה

• הוסף לסימניות
יו תודה :)
כן יש לי נתיב
מה אני אמורה לבקש מהם?
לומר להם את הבעיה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה