גבר או אישה?
אישהמחפשת
או תמונה שצובעים לפי מספריםתמונת יהלומים לסוכה!
שונאת יצירות וכאלו...תמונת יהלומים לסוכה!
זה לא ממש יצירה דרמטית. סה''כ סוג של עבודה סיזיפית כזאת...שונאת יצירות וכאלו...
צריך בשביל זה מלא סבלנות....שונאת יצירות וכאלו...
נכון! כשאני הייתי בבידוד התחלתי ללמוד איזה קורס, זה שיעורים קצרים כאלה, נפתח בנטפרי וחינםרשות התעסוקה מביאים הרבה קורסים בחינם
חמוד. זה דברים שאפשר לעשות לבד - לא בבידוד, יש שם כמה רעיונות כמו: לצאת להליכה...וואי מלא הצלחה בבידוד!!!
מצרפת כל מיני קבצים שראיתי שאפשר לעשות לבד
המינוס שזה באנגלית - אז אם את לא דוברת או יודעת לקרוא יש גוגל טרנסלט. (גוגל תרגום)
הרבה הרבה הצלחה!!
מקווה שזה בידוד ראשון ולא שני או שלישי וכן הלאה.. לגמרי קשוח!!
צריך בשביל זה מלא סבלנות....
אם את בקטע ללמוד משהו יש לי כמה רעיונות
נכון! כשאני הייתי בבידוד התחלתי ללמוד איזה קורס, זה שיעורים קצרים כאלה, נפתח בנטפרי וחינם
ותמיד כיף לקבל דברים בחינם.
ממליצה להיכנס ולראות אם יש משו שמעניין אותי
תודה!תעשי את כל מה שלא הספקת לעשות עד היום...
האתר של שרות התעסוקה יש שם הרבה קורסים אני אישית אחרי 2 בידודים וזה ממש טוב צוברים הרבה ידע ומעניין
איזה? שאני יבין את הסגנון....נכנסתי לאתר של שירות התעסוקה ומצאתי שם קורס אחד שמעניין אותי.
אנגליתאיזה? שאני יבין את הסגנון....
מה שאין לי כוח לעשות תמיד עכשיו עוד פחות בא לי.לסדר ולנקות את החדר (סליחה אם אני מעצבנת)
קורסים מקוונים
מלאכות יד -לקישוט הסוכה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים