מה אפשר לעשות מקופסאות של איזומיל

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה קופסאות
ואני מעונינת ליצור מהם משהו ליופי
לשים מעל הארונות מטבח

• הוסף לסימניות
כאלה
8710428005755.jpg

• הוסף לסימניות
אה, יפה:)
אני השתמשתי בכאלה לאחסון מכשירי כתיבה. ריססתי בספריי זהב וקישטתי בוואשי טייפ.
אם את רוצה לנוי- אפשר לשים עציצים בתוכו.
סוקולנטים הוא עציץ מעולה, כי צמח שלא נובל, גם אם לא משקים אותו תקופה ארוכה.
אפשרויות קישוט:
ריסוס בצבע אחיד. (אפשר להוסיף כיתוב או דוג' עם שבלונה)
ציפוי בטפט צבעוני או נייר מדוגם או וואשי-טייפ (סלוטייפ מדוגם)
מצרפת לך תמונות להשראה (תמונות שלי אין לי, לצערי)
תשלחי תמונות איך יצא:)
937d70ddafad11ee6f9914fe0d3fca79.jpg
baf75c2e8c688fb340b49d5b9473a138.jpg
e87a3a6194fe2fafff2368e01c52a993.jpg

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עם זה משחק פונפונים.
קניתי פונפונים ובמכסה עשיתי חור קצת יותר קטן מגודל הפונפון, מסביב לחור שמתי דבק מסקנטייפ, ( יותר טוב דבק חשמל ) קישטתי וזה המשחק שהילדים הכי אוהבים!

• הוסף לסימניות
אני הכנתי מערכת תופים..

יש לך תמונה אשמח ליצור גם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה