כללי מה אפשר לעשות מ40 תמונות יפות?

• הוסף לסימניות
בשביל מה להשתמש בפיקאסה כשיש ברידג'?
כשהשתמשתי בעבר בפיקאסה, היא הכפילה לי ספריות ובסוף כבר לא ידעתי מה יש באיזה ספריה ואיפה זה נמצא. אז נכון, אפשר היה לראות תמונות בצורה יפה בפיקאסה, אבל אם הצטרכתי שלא דרך התוכנה זה עשה לי בלגאן לא נורמלי.

• הוסף לסימניות
מה פיקאסה מכפילה את התמונות?
זו לא רק תצוגה?

• הוסף לסימניות
מישהו יכול להסביר איך מכינים קולאז' עם פיקאסה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;439280:
חבר'ה אני רואה שאתם מתלהבים, אבל ככל הידוע לי פיקאסה הורסת את האיכות של התמונות. קיבלתי מלקוחות מספר פעמים תמונות שעברו דרך פיקאסה, האיכות היתה גרועה ממש, ואם הם לא שמרו לעצמם קובץ מקורי מחוץ לפיקאסה הלכה להם התמונה!
מה זה נקרא עבר דרך, שעיבדו אותם בתוכנה?

• הוסף לסימניות
אל תהיו עצלנים

עשינו קולאז' "ביד" (פוטושופ) לילד חלאקה שלנו ויצא פשוט מדהים

לא נעים אבל אני גאה בעצמנו (ז"א בבעלי).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקמן;441177:
עשינו קולאז' "ביד" (פוטושופ) לילד חלאקה שלנו ויצא פשוט מדהים

לא נעים אבל אני גאה בעצמנו (ז"א בבעלי).

על מה ואיך פתחתם אותו? אפשר דוגמא?

• הוסף לסימניות
מכירים את התוכנה shape collage?
היא נראית לי מיועדת בדיוק למטרה הזו, , בוחרים את התמונות, והתוכנה יוצרת אוטומטי את הקולאז'.
צרפתי קובץ של התוכנה
תהנו!

קבצים מצורפים

• Shape.Collage.v2.1.zip
    KB 304.2 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
התקנתי את פיקאסה על המחשב שלי וזה הפך א הכל לתוכנה הזו.

מה עושים? :(

• הוסף לסימניות
אווווווף

גם מחקתי ת'תוכנה והפעלתי שוב ת'מחשב וכלום לא עזר!

:(

• הוסף לסימניות
את צריכה להגדיר במאפינים של הקובץ אם איזה תוכנה שיפתח תמיד פורמט זה

• הוסף לסימניות
וואו תודה רבה!

הכל התהפך בשניה אחת!

[ז"א שאני יכולה להתקין שוב את פיקאסה רק לא להשאיר אותה על ברירת מחדל?!]

• הוסף לסימניות
ז"א שאני יכולה להתקין שוב את פיקאסה רק לא להשאיר אותה על ברירת מחדל?!]
-------------
בהחלט

• הוסף לסימניות
ז"א שאני יכולה להתקין שוב את פיקאסה רק לא להשאיר אותה על ברירת מחדל?!]
-------------
בהחלט

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה