דרוש מידע מה אפשר לעשות עם שמיכת פוך נוצות שנהיה בה קרע?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לתפור את זה?
לא אני, לתת לאיפשהוא פה זה כבר התפזר מספיק.. שבוע היו לי נוצות בבית...

• הוסף לסימניות
כמדומני שאפשר למסור לקליין (''מקור השמיכות'') ברח' עבודת ישראל בירושלים (רחוב שיוצא משטראוס קרוב לככר השבת) והם יכניסו את כל הנוצות למעטפת חדשה. מס' הטלפון שלהם (מצאתי בגוגל) 02-537-0549 .

• הוסף לסימניות
כמדומני שאפשר למסור לקליין (''מקור השמיכות'') ברח' עבודת ישראל בירושלים (רחוב שיוצא משטראוס קרוב לככר השבת) והם יכניסו את כל הנוצות למעטפת חדשה. מס' הטלפון שלהם (מצאתי בגוגל) 02-537-0549 .
מתעניינת גם... האם החנות עדין קיימת?

• הוסף לסימניות
הם מופיעים במדריך החרדי העדכני (במספר הטלפון הנ"ל), ומתקבל על הדעת שהחנות קיימת ופעילה.

• הוסף לסימניות
יואווו
אל תשאלוו
בערב בדיקת חמץ בעלי מנער את הפוך
וכ-----ל החדר שינה המצוחצח התמלא במוך!!!!
את הספיחים יש לי עד עכשיו
ככה בערב בדיקת חמץ.
הבית על גלגלים
ואני יושבת בשלווה סטואית ותופרת שמיכה בתך שיניים צפוף :rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה