התייעצות מה אפשר לעשות עם שנאה ענקית לעבודות נקיון בבית

אם את בעניין להתקדם עם זה, זה ממש מה שלומדים בקורס של יעל זלץ למאמנות לניהול בית + כלים אימוניים כדי שהאשה תשמור על ההשגים.
אני למדתי אימון אישי ולקחתי את זה למקום של ניהול ואירגון בית כיוון שזה תחום שמאוד מעניין אותי.

אגב, איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
בנוגע להודעה אחת שרשמת. הייתי רוצה לשאול משהו

תודה!!

אני למדתי אימון אישי ולקחתי את זה למקום של ניהול ואירגון בית כיוון שזה תחום שמאוד מעניין אותי.

אגב, איך אני יכולה ליצור איתך קשר?
בנוגע להודעה אחת שרשמת. הייתי רוצה לשאול משהו

תודה!!
רוצה לכתוב מייל שלך?
או למצוא מישהי שתקשר ביננו

זה!
חוץ מכמה סופרמניות כולן באותה סירה,
תאמיני לי שאין הרבה נשים שיש להן כח בערב להתחיל סדר ונקיון,
למרות שברור שמי שלא שונאת את זה ואפילו מחבבת את זה יהיה לה הרבה יותר קל...

אולי תחליטי שכל יום את מתמקדת בחדר אחר או במשהו אחר
או שתנסי למצוא זמן שיחסית יש לך יותר כח ואנרגיה (בד"כ בבוקר, אם יש לך אפשרות)
והעיקר תשתדלי להתמקד במה שאת טובה! וכל אחת טובה במשהו אחר!
הכי חשוב לא לתת לזה לגרום לך הרגשה דפוקה ולא שווה!
איזה כיף לנו....;)

איפה את בארץ?

ומסכימה מאוד עם זה -
חוץ מכמה סופרמניות כולן באותה סירה,
תאמיני לי שאין הרבה נשים שיש להן כח בערב להתחיל סדר ונקיון

בהמשך לכמה עצות שעלו כאן
משתפת רעיון שעלה לי ובינתים בימים האחרונים מצליח
פתחתי עם חברה קובץ אקסל משותף
לכל אחת גיליון עם טבלה יפה שמחולקת לימות השבוע
וזהו, שתינו ממלאות ומסמנות בוי מה שבוצע
זה לא תחרות כי לכל אחת יש משימות קצת שונות, זה יותר תמריץ ועידוד
מומלץ ממש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה