כללי מה אתה רואה בתמונה? | חוו"ד לוגו

• הוסף לסימניות
מקסים!
ראיתי ידיים, רמז של לב ואחרי שאמרו - גם את החיוך

לא חייב פה פונט כבד. לדעתי דווקא לא מתאים לסגנון הזה פונט כבד.
מכל הפונטים - הירוק הכי לוגואי. האחרים דקיקים ולא מסתדרים עם הסמל.
אבל הייתי מנסה עוד אופציות.

• הוסף לסימניות
יפה וקליל
הידיים מזכירות לי גם סולם הן מונחות אחת על השניה ולא אחת בתוך השניה
הירוק והשחור היי טקי וקר מידי
אפשרות 1 טובה
הפונט משדר שובביות, התכוונת לזה?

• הוסף לסימניות
מיד ראיתי יידים ולב.
הסמל יפה מאוד - לא ליגוע!!!
כדאי לקחת פונט מרובע וצר ולשים במרכוז מתחת לסמל.
גם יראה מכובד יותר וגם ישאיר את החופש לקחת רק את הסמל ולהשתמש בו גם ללא הטסקט (רעיון כמו של הV של נייק שמשתמשים בו גם בלי המילה נייק...)

• הוסף לסימניות
ראיתי מיד חיוך ואח"כ ידיים. יפה מאוד ואנושי. גם לדעתי צריך גופן אחר אבל לא כבד מדי. משהו ביניים.
אגב, באנגלית הדגשת את ה"נ" ובעברית את ה"מ". נראה לי שצריך להיות אותו דבר - ה"מ". זה הטעם של המילה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קודם כל, הלוגו מאוד נחמד.
זה נראה כמו שתי ידיים שתומכות אחת בשניה, ואפשר גם לראות את החיוך ביניהן..
לדעתי, סוג הגופנים שהשתמשת בהם לא כ"כ מתאים. הוא יותר מדי קליל- ההפך ממה שהוא אמור לשדר- תמיכה..
אגב, אם לא היו כותבים בתגובות שזה נראה כמו שפתיים גדולות- לא הייתי רואה את זה..

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שזה יד תומכת לשנייה. מהמם! כל הכבוד!!

• הוסף לסימניות
בהחלט רואים מייד את הידיים, החיוך והלב, ואחרי השיפוץ - הלב נראה אפילו טוב יותר.
לוגו שמשדר מסר חיובי ונעים.

מסכימה בהחלט שמתאים לוגו קליל וזורם: משפחות אלה ראו כבר הרבה את הלוגו הכבד והשפיצי של עזר מציון ועזרה למרפא, עכשיו הן בקטע של "לזרום", והלוגו הזה עושה זאת מצוין.

הירוק נהדר.

בקיצור: הדבר היחיד שהייתי ממליצה לעשות זה לעבות קצת את האותיות, כי הן לא מספיק בולטות בשביל לוגו ראשי. (בעברית ובאנגלית) ובעברית - להרחיב את המלל, כי הוא צפוף מדי. (להחליף פונט/להגדיל רווחים/למתוח טיפונת, אם אפשרי)

• הוסף לסימניות
כדאי להשאיר הפונט של יד מאוד מתאימים האנגלית והעברית, בכלל לא זהיתי שמדובר בידיים, חשבתי שזה שפתיים, עוד הערה חשובה, למה בעברית הדגש על האות "מ" ובאנגלית על N ?
אפשר גם באנגלית להדגיש על ה M
בשניהם יהיה את האות השנייה, יותר סימטרי...

• הוסף לסימניות
לדעתי הכתב הילדותי משהו יוצר רושם של חוסר רצינות
הצורה של הידיים דוקא טובה

• הוסף לסימניות
למה באנגלית שמתי את הצבע על האות N?
רציתי שהאות הצבועה תופיע תחת הסמל, לקשר בין הסמל למילה.
הסמל התאים לי בצד ימין דווקא, כי הכובד של הטקסט נשען על צד שמאל בגלל האות הגדולה הראשונה, ולכן עדיף היה לאזן אותו מצד ימין.
האם לא צדקתי בתחושתי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה