מה אתם אומרים על המפרט של המחשב?

• הוסף לסימניות
קיבלתי הצעת מחיר למחשב הנ"ל:

מבוססת CORE I 5 2400
לוח אם אינטל מקורי COLDLAKE
זיכרון 8 ג'יגה קינגסטון
דיסק קשיח 2 טרה USB 3
2 צורבי DVD
כרטיס מסך GFORCE 520 1-GIGA
מארז איכותי ושקט
ספק 600 וואט
מערכת הפעלה WINDOWS 7 מקורית

אני גרפיקאית ועובדת לפעמים על קבצים ענקיים בעלי מאות גי'גה.
חוץ מזה אני רוצה גם שהמחשב יתמוך בתלת מימד ברמה הבסיסית,
האם המפרט הנ"ל מתאים לי?

אגב, המחיר שקיבלתי עליו: 4,900 ש"ח

אשמח לכל תגובה

• הוסף לסימניות
סביר זה ודאי השאלה אם גם זול זה אני לא מכיר ולכן לא יכול להביע דעה

• הוסף לסימניות
כמה דברים שלא הבנתי , מה הקשר USB3 בדיסק קשיח , מדובר על פנימי ?

הכרטיס מסך מיותר לגמרי, ממה נפשך, בשביל דו-מימד רגיל לא צריך אותו ובשביל תלת מימד הוא מדי חלש (הכרטיס המובנה במעבד כמעט זהה אליו בכל אופן) אז לא חבל על הכסף ?

איזה וינדוס ? HOME או PRO ?

המחיר כאמור מאוד יקר. כמו שאמרו זה אמור לעלות קצת פחות מ 4 אלף.

ד.א. למה 2 צורבים ? אחד ניחא , אבל 2 ?
מי בכלל עוד צורב היום משהוא ? רוב המחשבים המשרדיים שמשווקים היום אין להם בכלל צורב.
לא משנה ככ זה שיקול שלך. העלות די זניחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה