מה אתם אומרים על הסגנון?

• הוסף לסימניות
איור לספרון
יש מה לשפר? - ביקורת בונה (ולא קוטלת) בבקשה ;),
תודה

קבצים מצורפים

• yeled yashen muktan.jpg
    yeled yashen muktan.jpg
    KB 70.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
מתוק!
אני מצמידה נשיקה לחמוד שישן שם במיטה.
(משום מה יש לי תחושה שרצפת החדר קעורה
אבל יכול לההיות שזו סתם הרגשה שלי)

• הוסף לסימניות
הילד מתוק ביותר
שיטת הצביעה של הרקע עם האיירבראש מעט מעיקה

• הוסף לסימניות
מתוק במיוחד!! לא ציירת אבל זה נראה מקסים
הסלסול הכחול (נחירות?) היה נראה לי קצת מיותר אולי זה הדבר היחיד שתפס אותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ציפור שיר;2012993:
מתוק במיוחד!! לא ציירת אבל זה נראה מקסים
הסלסול הכחול (נחירות?) היה נראה לי קצת מיותר אולי זה הדבר היחיד שתפס אותי

תודה!
לא נחירות, אלא להדגיש אווירה 'חלומית' וקסומה, יש לך רעיון אחר לזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טובה ע;2013018:
תודה!
לא נחירות, אלא להדגיש אווירה 'חלומית' וקסומה, יש לך רעיון אחר לזה?

אז הכוכבים מספיקים
לא צריך סלסולים
והייתי משקיעה טיפה יותר בבתוך של הברכון על הקיר

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד
השטיח נראה באויר משום מה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה