מה אתם אומרים על זה?

• פותח הנושא ONE1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לקוחה מתקשרת אלי שהיא רוצה קליפ 16-20 דקות+ יום צילומים... והיא אומרת לי "אני רוצה שתעשי לי מחיר כמו מה שעשתה לי אחת לפני כמה זמן רק שהיא בחו"ל...
קליפ ב- 500 ש"ח + יום צילומים ב- 300 ש"ח (סה"כ 800 ש"ח!)"

מה אתם אומרים על זה????

• הוסף לסימניות
שתשלם טיסה ותיסע אליה

• הוסף לסימניות
אני במקרים כאלה אומרת, לי יש את המחירים שלי, והם לא סתם, את מקבלת בתמורה למחיר סרט ברמה, לא רוצה לא צריך.
הלקוחות לא מעריכים את העבודה, צריך להסביר להם ברמה שלהם מה העריכה דורשת. (מה זה, כמה קליקים בעכבר ואת גומרת , זה לוקח בערך רבע שעה וכו')

• הוסף לסימניות
וגם לא בהכרח שזה באמת מה שהיה:confused:

• הוסף לסימניות
מסכימה עם וידאו פלוס, אנשים לא יודעים להעריך את העבודה המושקעת, היי חזקה!!!

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שזה היה, לפעמים אנשים מפנטזים, כי זה מה ששוה לה כרגע...

• הוסף לסימניות
פריירים לא מתים..
פריירים טסים..

• הוסף לסימניות
כנראה שהסיבה שההיא עדיין בחו״ל היא בגלל שהיא ביקשה מסוכן הנסיעות כרטיס בזול אז הוא נתן לה הלוך בלבד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;677978:
פריירים לא מתים..
פריירים טסים..
פריירים מתחלפים.
בפרט כאלה שרק אמול התחילו לערוך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה