מה אתם אומרים?

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אלו ציורים בצבעי מים כשלשלושת הילדים על הרקע הלבן מטרה משותפת והם מופיעים על רקע מסוים, את הילד והילדה ציירתי למטרה אחרת. נצבע בצבעי מים ועפרונות בצבעים מאד חיים משום מה בצלום זה יצא מזעזע ועכור וגם קצת מעוות אבל בכל אופן אשמח מאד לשמוע את חוות דעתכם.בתודה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 167.9 · צפיות: 15
  • 83769.jpg
    KB 90.8 · צפיות: 15
  • 83769.jpg
    KB 87.3 · צפיות: 17
  • 83769.jpg
    KB 89.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מיוחד!!!!
הצביעה מאד יפה!
הייתי משפצת רק את העניים של הילדים ברובם, המבט מאד לא אמיתי,
כמו כן הרגל הימנית של הילד בתמונה האחרונה לא הגיונית מבחינה פורפורציונית, היא דקה מדי למעלה ....

• הוסף לסימניות
ציורים חמודים.
כדאי לעבוד קצת על פרופורציות:
בתמונה הראשונה הידים קטנות מדי (במיוחד כפות הידים) בתמונה השלישית הגב והזרועות ארוכים מדי והרגליים קצרות מדי, וכדו'...

רואים שהצביעה יפה ושזו רק בעיה בסריקה.
נושא הסריקה בצבעי מים זו ממש בעיה. חייבים לסרוק במקום טוב שמתמחה בסריקה באיכות גבוהה כי סריקה ביתית, כמה שיצא לי להכיר, תמיד לא יוצא מוצלח.

• הוסף לסימניות
אלו ציורים בגודל 50/70 ס"מ. שצולמו במצלמה ולכן הם כך ניראים.

• הוסף לסימניות
מדהימים אחד אחד
והראשון מיוחד מכולם

• הוסף לסימניות
יפה! צריך קצת לעבוד על אנטומיה וקפלים אבל בכללי יפה והצביעה מעניינת.

• הוסף לסימניות
מאד יפה, וכמו שכתבו - קצת לשפץ את האנטומיה (לדוגמא: הרגליים של הילד עם העוגה קצרות מידי לגוף, הראש של הילד בתמונה הראשונה "נחתך" איכשהו בצד ימין מתחת לכובע - היה צריך לעגל עוד קצת, וכו'..)

מאד יפה. סתם הצעה: בפעם הבאה כדאי לך להעלות את הסקיצות לפני הצביעה, תקבלו כאן המון חוו"ד טובות.

• הוסף לסימניות
נאיבי וחמוד מאוד.

• הוסף לסימניות
מאד יפה. סתם הצעה: בפעם הבאה כדאי לך להעלות את הסקיצות לפני הצביעה, תקבלו כאן המון חוו"ד טובות.

ציורים אלו נעשו בלחץ של זמן, הם גדולים, והם חלק מקיר שלם בנושא מסוים(ברכות) להוציא את
הציור הראשון. מאחר ואני עושה הרבה כאלה ולא תמיד יש לי זמן להעלות, אני מודה לכל המגיבים ולוקחת לתשומת לב להבא, את הפרופורציות, הקפלים וכד'

• הוסף לסימניות
כן. בגדול זה באמת הרבה יותר קשה לשמור על הפרופורציות.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
איורים שובי לב. באמת!
הראשון מועתק? מזכיר לי משהו.
הצלוחס!

• הוסף לסימניות
לפעמים אפשר לתקן

נכתב ע"י עפרה;150603:
רואים שהצביעה יפה ושזו רק בעיה בסריקה.
נושא הסריקה בצבעי מים זו ממש בעיה. חייבים לסרוק במקום טוב שמתמחה בסריקה באיכות גבוהה כי סריקה ביתית, כמה שיצא לי להכיר, תמיד לא יוצא מוצלח.
גם סריקה ביתית אפשר לשפץ- אני עושה שיפוצים בפשטות ובמהירות בתוכנת התמונות של פיקאסה (אפשר להוריד בחינם, זה של גוגל). במקרה של הציורים האלה גם כדאי ללחוץ יותר חזק על המכסה של הסורק, כדי להמעיט את הקמטים, ולעשות הבהרה ו/או GLOW בפיקאסה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה