כללי מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
זה אמור לתלות בכניסה לחנות ספודיקים.
כל הערה והארה תתקבל בברכה...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ספודיק כליל.pdf
    KB 753.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
צרפתי קובץ,

מה עכשיו?

• הוסף לסימניות
קודם כל - כדאי להעלות כjpeg, כך יהיה קל יותר לחוות דעה.
לגבי הרולאפ - העיצוב אלגנטי ויוקרתי, וכן הביצוע.
כדאי לשים לב:
1. לסדר את הטקסט - איכותי וכו'- הריווח לא אחיד, אני מבין שרצית לכתוב את זה בבלוק אבל צריך לסדר את זה מחדש כדי שזה אכן ייצא כבלוק מסודר, נראה לי שאולי כדאי לותר על "גימור יפה ומושלם" ולכתוב רק גימור מושלם או גימור מהודר.
2. חסרה הפניה לפני המספר, לדוגמא "להזמנות", "לפרטים" "התקשרו עכשיו" וכו'.. כרגע לא ברור למה מפנה המספר הנ"ל.
3. המספר עולה על המסגרת בצורה לא מחמיאה, או שתכניסי אותו לתוכה או שתורידי אותו למטה ממנה, כרגע זה נראה כאילו הוא קפץ למעלה.
חוץ מזה כמו שאמרתי עבודה מאוד יפה ובטוב טעם.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה מאוד מרשים
אבל משהו מציק לי בישיבה שלו על הקרקע, כמעט. אינני יודעת בדיוק איך להגדיר את התחושה. בשניה הראשונה אפשר כמעט לחשוב שהוא על מיטה/מזרן וזה מוזיל.

• הוסף לסימניות
באופן כללי- מיוחד!!!! ואפילו מרשים!! אני מזדהה עם כל מילה שכתבו לך פה.
את המסגרת לעלות קצת (בלמטה) והרווח הלא נכון של היישור. אולי יישור אמצע או בצורה אחרת.
מעבר לזה הכל פשוט יוקרתי ומרשים. (אמרתי כבר?)..

• הוסף לסימניות
///

• הוסף לסימניות
במקום מספר הטלפון, צריך להיות כתוב "להשיג כאן".
(אפשר מספר טלפון בקטן, אבל למה הוא צריך להיות כל כך גדול, כשבמקום להתקשר אנשים אמורים פשוט להיכנס לחנות ולקנות?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה