אני הייתי נותנת יותר שטח לשיש הבשרי.
תודההגישה שלא להזיז נקודות חשמל מים וכו' היא טעות
המטבח עולה לכם כמה עשרות אלפי ש"ח
ואתם צריכים שזה יהיה הכי נח וחסכוני שיהיה
איך אתם לוקחים בשיקול 2000-4000 ש"ח
בעיסקה כ"כ גדולה.
ולעצם הענין- איפה המעבר בין החלבי לבשרי בכיור הבשרי?
אם כן באופציה הורודה הצד הבשרי הוא מאוד קטן
רב האנשים עושים את הבשרי גדול באופן משמעותי, אא"כ יש לכם הרגלי בישול שונים משל כולם.
אני הייתי ממקמת את הגז בין החלבי לבשרי איפה שהכיור באופציה הצהובה
מזיזה את המזווה מהצד החלבי לבשרי ומרויחה שהכיור החלבי לא צמוד לארון (לא נח והורס את העץ)
וגם רווח של עוד משטח קטן לקומקום וכו'
וגם -להסתיר את המטבח מכל מי שנכנס הביתה
ואת הכיור שמה באזור הכיריים של האופציה הורודה (אחרי המזווה)
אגב- מתחת האי אפשר לעשות מגרות ולהרויח הרבה שטח של איחסון
תודה.בצבע הסגול ניתן יותר משטח עבודה לחלבי מאשר לבשרי ובד"כ הצורך הפוך.
כיור וכירה אף פעם לא נוחים כשהם צמודים בדיוק לפינה.
מלכתחילה הייתי בוחרת באפשרויות שונות רק שאת נצמדת לנקודות קיימות.
לגבי המשך השיש - מה זה סימון העיגולים?
הכוונה לכסאות ישיבה?
אומנם אין שם מידותכן, תכנון לשולחן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים