מידע שימושי מה אתם יודעים על ארזי הבירה?

• הוסף לסימניות
גדלתי שם אשמח לעזור לך במה שתרצי
אני מבררת בשביל קרובי משפחה מארה"ב שרוצים לעשות עליה ובקשו ממני לברר על השכונה הזו
אמנם אני ירושלמית אבל ממש לא מכירה את השכונה
הם רוצים לדעת כמו שכתבתי לעיל כל מה שיכול לתת להם תמונה נכונה על המקום

• הוסף לסימניות
זה מתחלק לזוגות אמריקאים צעירים שבאים שנתיים וחוזרים לחול
לבין משפחות אמריקאיות(כמוני למשל) שכבר כמעט גומרים לחתן את הילדים
יש גם כמה משפחות אמריקאיות שנגיד הגדולה בתיכון

תחבורה מצוינת
קניות יש מלא בסביבה
בתי כנסת יש כמה
זה מה שאני זוכרת נכון לעכשיו אם אני יזכר בעוד דברים אני יכתב

• הוסף לסימניות
יש נערי שוליים?
אם כן איזה סוג?
בטוח שם בשעות הערב המאוחרות לבחורה לחזור הביתה?
איזה בתי כנסת ?
מוסדות?

• הוסף לסימניות
הרוב חוצניקים
מוסדות- יש הכל, מה הם מחפשים.
בטוח מאד (זה ליד הערבים, קחו בחשבון...)
אין נוער שוליים
יש סופר עם מוצרים אמריקאיים (:
בתי כנסת- יש הכל- חסידי, ליטאי, ספרדי, מניני חצר (:
תחבורה- קרוב רגלית לבר אילן-שמואל הנביא שם יש את כל סוגי התחבורה, קרוב מאד לרכבת.
מקום מהמם, לטעמי...

• הוסף לסימניות
איזור מאד מורכב, תלוי בתתי אזורים, אני אישית ראיתי שם כמה דירות לאחרונה והכל ירד על זה שהייתי שם עם בעלי בגינה בין השעות 10 ל12 בלילה.

• הוסף לסימניות
יש נערי שוליים?
אם כן איזה סוג?
בטוח שם בשעות הערב המאוחרות לבחורה לחזור הביתה?
איזה בתי כנסת ?
מוסדות?
יש נערים כמו כל אזור שיכוני שמואל הנביא, לפעמים מתאספים בגינה הגדולה של ארזי
יש ביכ"נ ארזי הבירה וגם דושינסקי ומרחק הליכה מהרבה בתי כנסת
כל המוסדות של מרכז ירושלים (בר אילן יחזקאל)

• הוסף לסימניות
הי,
מישו יודע לתת לי מידע / איש קשר בבית כנסת 'בית שמואל' ברח' ארץ חפץ?
מחפשת איך לקנות מקום לר"ה,
תודה ושנה טובה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה