דרוש מידע מה אתם יודעים על ניהול דירות אירוח?

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת מידע על התחום עבור מישהי שמתעניינת לעבוד בזה
האם זה משתלם?
איך נכנסים לתחום?
וכל מה שאתם יודעים בנושא
תודה!

• הוסף לסימניות
האם זה משתלם?
איך נכנסים לתחום?
וכל מה שאתם יודעים בנושא
תודה!
אם יש מישהי כזאת
אשמח לעדכון
אני חושב שזה ממש משתלם יש לזה ביקוש עצום
פרסום מפה לאוזן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם זה משתלם?
איך נכנסים לתחום?
וכל מה שאתם יודעים בנושא
תודה!
אם הכוונה דרך ארבינאבי / בוקינג , תפני אליי בפרטי אני יכולה להפנות אותך למישהו עם ניסיון רב בתחום בארץ ובחו"ל שגם מייעץ לעסקים.
בגדול זה נכון שכביכול יש ביקוש, הרבה פעמים זה מאוד הפסדי (כמו כל תחום המלונאות)

• שכוייח!
Reactions: GRN
  • הוסף לסימניות
אם הכוונה דרך ארבינאבי / בוקינג , תפני אליי בפרטי אני יכולה להפנות אותך למישהו עם ניסיון רב בתחום בארץ ובחו"ל שגם מייעץ לעסקים.
בגדול זה נכון שכביכול יש ביקוש, הרבה פעמים זה מאוד הפסדי (כמו כל תחום המלונאות)
כן, זאת הכוונה
כותבת בפרטי, תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם יש מישהי כזאת
אשמח לעדכון
אני חושב שזה ממש משתלם יש לזה ביקוש עצום
פרסום מפה לאוזן
אם זה עדיין רלוונטי ועדיין מחפשת מישהי כזו, תוכלי ליצור איתי קשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה