עזרה מה אתם מראים לילדים בבין הזמנים?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לזה?
זה לא זה
אבל גם אופציה
ניסיתי להעלות את זה אבל זה נורא כבד , אני ינסה אולי מאוחר יותר

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לזה?
לא, תודה.
התכוונתי למה שהעלו פה בקורונה.
בשם "עולם החי" חלק א' וב'.
הקישורים באותו אשכול כבר לא עובדים.
תודה בכל אופן, גם זה נראה מצוין...
בדרך אגב, יש למישהו מושג איך מורידים מיוטיוב באיכות גבוהה?
אני מורידה בדר"כ דרך כתר תורה אבל לא מוריד באיכות גבוהה.
וכן, אני בוחרת באופציות "איכות הכי גבוהה".

• הוסף לסימניות
לא, תודה.
התכוונתי למה שהעלו פה בקורונה.
בשם "עולם החי" חלק א' וב'.
הקישורים באותו אשכול כבר לא עובדים.
תודה בכל אופן, גם זה נראה מצוין...
בדרך אגב, יש למישהו מושג איך מורידים מיוטיוב באיכות גבוהה?
אני מורידה בדר"כ דרך כתר תורה אבל לא מוריד באיכות גבוהה.
וכן, אני בוחרת באופציות "איכות הכי גבוהה".
יש תוכנה כאן
אני משתמשת בראשונה והיא מעולה.

• הוסף לסימניות
סליחה שרק עכשיו אני מעלה, אבל רק עכשיו התאפשר לי
בנתיים זה החלק א'

עריכה : אני רואה שנחסם כבר בנטפרי :( יש משהו לעשות כדי שיתאפשר לצפות למי שעם נטפרי..?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה